Ограничават движението в центъра на Варна на 6-и и 9 май

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:16 / 04.05.2017
2104
Във връзка с честването на 6-ти май - Ден на храбростта и празник на Българската армия от 9,45ч. до приключване на мероприятието (около 10,30 часа) ще бъде преустановено движението на автомобили на площад "Св. Св. Кирил и Методий"; бул. "Мария Луиза" - в частта от пл. "Св. Св. Кирил и Методий" до кръстовището с ул. "Шипка"; бул. "Владислав Варненчик" - в отсечката от кръстовището с бул. "Съборни" до пл. "Св. Св. Кирил и Методий"; бул. "Христо Ботев" - от кръстовището с ул. "Кракра" до кръстовището с ул. "Бачо Киро".

За провеждането на празничното шествие от 10,30ч. до около 11ч. ще се ограничи движението на пътно-превозни средства по бул. "Мария Луиза" - в частта от кръстовището с ул. "Шипка" до кръстовището с бул. "Сливница" (пътното платно, посока кръстовището с бул."Цар Освободител"); кръстовището на бул. "Сливница" и бул. "Осми Приморски полк".

На 9-ти май във връзка с провеждане на поклонение пред Паметника-портал на Осми Приморски полк, по повод годишнина от победата над хитлерофашизма и ритуал по издигане на знамето на Европа по повод Деня на Европа, от 10,45ч. до 12ч. ще се преустанови движението на автомобили на бул."Осми Приморски полк" (пътното платно, посока сп."Явор") в частта от кръстовището с бул."Чаталджа" до кръстовището с ул."Царевец". 

Същият ден от 11:45ч. до приключване на мероприятието (около 12ч.) ще бъде ограничено движението на бул."Осми Приморски полк" (пътното платно, посока Община Варна) в частта от кръстовището с бул."Чаталджа" до кръстовището с бул."Сливница". Промяната в организацията на движението ще бъде осигурена от ОД на МВР - Варна.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).