Ограничават ли "ол инклузив“ пакетите за българи?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:34 / 18.06.2015
1016
Все по-малко хотели и туроператори предлагат услугата all inclusive на българи.  В повечето сайтове за колективно пазаруване от 1 юли се предлагат стандартните условия за почивка - нощувка със закуска, съобщава "Черно море“. 

Офертите с all inclusive са за хотели с четири и повече звезди, които се намират в повечето големи курорти, докато семейните хотели и самостоятелните къщи, предлагащи нощувки, разчитат на уикенд пакети със закуска.

"Нямам такава информация, че са спрени all inclusive услугите, заяви доц. Стоян Маринов, член на Управителния съвет на Варненската туристическа камара. Напротив, почти всички сайтове за колективно пазаруване предлагат такива резервации и примамливи предложения. Има много изгодни оферти в зависимост от местоположението на хотела. Например, ако хотелът се намира на първа линия, близо до морето, цената е около 70 лв. на ден. Докато има оферти, които са по 30-40 лв. на ден, но за хотели, които се намират на задна линия. Така че не смятам, че този пакет услуга е спрян от хотелиерите", бе категоричен доц. Маринов. Според него една от основните задачи на туроператорите ще бъде спечелването на полския пазар. 



Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).