Огромен интерес към турнирите във Варна, набиращи средства за децата на загинали служители от МВР

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
13:12 / 25.02.2019
2197
При огромен интерес преминаха турнирите по тенис на маса и по ускорен шах в почивните дни, съобщиха за Varna24.bg организаторите.

С инициативите бе сложено началото на тазгодишната кампания за набирането на средства в подкрепа на деца и семейства на загинали и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите на ОД МВР Варна и РДПБЗН Варна. 

Кампанията е под надслов "С обич за децата, в памет на бащите герои", а повод за турнирите е 10-годишнината от основаването на Синдикална федерация на служителите в МВР. Турнирите се организират за първи път, споделиха за медията ни Ивайло Янчев, председател на СД "32" към СФС на МВР, Веселина Петрова и Йоана Колева-Вълова, зам.-председатели на организацията. 

Благотворителният турнир по тенис на маса се проведе на 23 февруари 2019 г. в ДКС-Варна, зала "20" в следните възрастови категории: Жени, мъже до 39 г., мъже от 40 до 59 години, мъже от 50 до 59 години, мъже от 60 до 69 години и мъже над 70 години. 

Благотворителният турнир по ускорен шах се проведе на 24 февруари в "Юнашки салон" Варна в две категории - възрастни и деца. 

Турнирите се организират със съдействието на Община Варна, ДКС, СКТМ "Комфорт", ТК "Морски дяволи"-Варна и клуб по шах "Каиса-Варна".

Победителка в турнира по тенис на маса е малката Айчин Хасан. 

В турнирът по ускорен шах млади и стари се състезаваха помежду си, като нямаше възрастови групи при игрите. Най-малкия участник беше на 8г.  Участваха и 2 момичета. Най добър от младежите беше Николай Желев от Бургас, а от големите Петър Денчев представител на ОДМВР Варна, уточниха организаторите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).