Огромни задръствания тази сутрин на входно-изходните артерии на Варна заради акция на КАТ

Автор: Пламена Николова
Коментари (6)
11:40 / 16.09.2019
7141
Огромни задръствания се образуваха на входно-изходните артерии на Варна тази сутрин заради превантивни мерки на КАТ, които текат в цялата страна, съобщиха читатели на Varna24.bg.

Заради поставените КПП-та на входовете и изходите на града са се образували огромни колони от автомобили, а много водачи по АМ "Хемус" в посока към Варна са предприемали рисковани изпреварвания и движение в аварийната лента. 

Заради недобросъвестните водачи, сред които и шофьор на автобус по линия 409 е било възпрепятствано движението на линейка на Бърза помощ с включена сигнализация, която е била затруднена с преминаването доста време. 

От пресцентъра на полицията във Варна съобщиха за медията ни, че акцията е на национално ниво, тя е била с превантивна цел и е траяла само няколко часа сутринта, така че към момента няма проблеми с трафика от и към Варна.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).