Охраната се забавлявала с мятане на ножове в коридорите на Grand Mall

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:56 / 20.03.2015
3602
Охранителите в Grand Mall, които убиха Нягол, се забавлявали по интересни начини с ножове и чалга, разкриват профилите им във Фейсбук. 22-годишният Красимир Димитров, който вчера впечатли със засмяната си физиономия, с която напусна съда, след като му бе определен постоянен арест, е публикувал забавления с мятане на ножове в коридорите на мола. Красимир е заснел свой колега, когото той подканя да мята хладното оръжие. Колегата му изпълнява указанията с цигара в уста.

Красимир бил върл любител на чалгата и имал агресивно отношение към жените. Освен псувните и обидните коментари, Красимир демонстрира неуважение към нежния пол и чрез снимки, става ясно от профила му.

Преди две години охранителят бил на бригада в Ричмънд, Вирджиния в САЩ, където е работил като спасител. Там той рядко спазвал правилата за движение по пътищата, за което сам си признава в профила си. С колата, с която се фука в социалната мрежа по време на престоя си в САЩ, редовно огласял американските улици с чалга.

24-годишният Ангел Николов, който също е обвинен за убийството в мола, пък е запален по моторите. От неговия профил става ясно, че моторите са най-голямата му страст и той често е обичал да ги сменя. Двамата с Красимир са били приятели.

Третият от охранителите - 19-годишният Цветан Маринов не е поддържал контакт с останалите двама в социалната мрежа. От снимките му в мрежата става ясно, че е любител на водни спортове и също смело позира в профила си във фейсбук с хладни оръжия.


Виж коментарите (0)

Още по темата (47):
18.04.2018 Протест срещу размера на присъдите на убийците на Нягол в мола
17.04.2018 Общо над 31 г. затвор за убийците на Нягол в мола!
17.04.2018 Днес гледат делото за убийството на Нягол в мола
16.04.2018 Убийството на Нягол пак в съда
28.03.2018 Адвокат на един от охранителите: Момчетата съжаляват, не са искали да убият Нягол
28.03.2018 Гардовете признаха вината си! Пребили Нягол по нареждане на шефа си?
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).