Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Охранители пребиха жестоко клиенти във варненска дискотека
Автор: Екип Varna24.bg 09:08 / 12.01.2017Коментари (0)1055
© Varna24.bg
Охранители във варненска дискотека пребиха жестоко трима клиенти. Единият от тях е бил откаран в болница в тежко състояние и с опасност за живота, като се наложило да бъде опериран по спешност. За случая, който не беше оповестен от полицията в морския град, разказа пред Дарик един от пострадалите.

В нощта на 6 срещу 7 януари Билял и приятелите му Айдън и Иван празнували в дискотека "Премиум", намираща се в центъра на Варна до Образцов дом. 28-годишният Билял бил единственият от компанията, който не пил алкохол, защото бил с колата си. Около 5 часа сутринта, когато останали сред последните посетители в заведението, единият от гардовете подхвърлил реплика на Иван, който се ядосал.

"Иван му извика "Ела тук да видим какво искаш". Охранителят се затича и изкара Иван в коридора пред входа за заведението. Тогава се намесих аз и казах на охранителя да не се притеснява - ще изкарам навън Иван, за да не стават проблеми, защото е пиян. Тогава дойде Айдън, който взе да вика защо охранителят се нерви толкова, какво иска от нас, да дойде да го видим. После видях как охранителят бяга към Иван и Айдън и започва да ги удря. Свали ги на земята и продължи да ги рита. След това дойдоха още трима охранители и единият започна да ме удря. Събори ме с глава и ме ритна три пъти, като съм си ударил главата в стената", разказва Билял.

Най-тежко пострадал от побоя е 31-годишният Айдън. Той е откаран с линейка в болница, където е опериран заради кръвоизлив в мозъка. Опасността за живота му вече е преминала и той е контактен, но не си спомня нищо от вечерта в дискотеката.

Билял е с два счупени зъба и рани по лицето и главата. Има няколко сантиметрови шевове на веждата и тила. Той стига до болницата със собствената си кола, след като други посетели в заведението го уверяват, че приятелите му са откарани с линейка.

Иван обаче не стига до болница. Той е намерен в безпомощно състояние на улицата от случаен минувач, който го откарва до дома му. 23-годишният младеж е с травма на главата, но е най-леко пострадалият от компанията.

Гардовете, пребили приятелите, са били добре тренирани и тежащи над 100 кг, твърди Билял. Той добавя, че приятелят му Айдън е висок не повече от 160 см и тежи около 50 кг.

"Охранителят ме удряше само в главата - не за да ме събори, а за да ме убие", казва Билял, който е дал описание на гардовете пред разследващите.

Случаят не е отразен в полицейския бюлетин, но по него има образувано досъдебно производство и се работи, заявиха от пресслужбата на варненската полиция. До този момент няма задържани, като се установяват извършителите на побоя.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Природни стихии
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: