Опасен рецидивист влиза в затвора за 1,2 год. след споразумение с Районната прокуратура във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 26.08.2016
1027
След споразумение с Районната прокуратура във Варна, одобрено днес, 26 август 2016 г., от състав на Варненския районен съд, 37-годишният Веселин Папазов от Варна ще изтърпи наказание от 1 година и два месеца лишаване от свобода при първоначално строг режим. 

37-годишният мъж беше изправен пред съда с обвинение за извършена кражба при условията на опасен рецидив по незабавно производство, след като на 24 август 2016 г. охраната на магазин "Била" на бул. "Владислав" го засякла да краде. Папазов успял да открадне бутилка уиски и кафе, но с бързите действия на охранителите той е задържан и предаден на полицейските служители, повикани на мястото на произшествието. 

В съдебната зала подсъдимият се отказа делото срещу него да се разглежда по общия ред и поиска да сключи споразумение с Районната прокуратура във Варна, което съдът одобри
Папазов е с осъждан многократно. Последната си присъда е изтърпял на 28 август 2015 г. Споразумението е окончателно и влезе в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).