Операцията по извеждане на мъжа, който искаше да скочи от терасата си, приключи

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:19 / 22.03.2014
1443
Операцията по извеждането на мъжът, който заплашваше да скочи от апартамента си във Варна, приключи. Към 16:10 часа той бе убеден от психолози да напусне жилището си, съобщиха от пресцентъра на полицията в града.

Мъжът ще бъде отведен в психично отделение, където ще му бъде оказана специализирана помощ. Припомняме, че 30-годишният Валентин днес заплаши да скочи от апартамента си на третия етаж в сграда на ул. "Цани Гинчев" 16. От 11:30 часа на мястото имаше полицейски екипи, линейка, пожарникари и психолог, който преговаряше с него.

По-рано днес Дарик Варна информира, че в предиобедните часове Валентин започнал да хвърля саксии и бутилки от терасата. В петък вечерта също е буйствал и е счупил прозореца на съседен апартамент. Пред кооперацията са бабата, лелята и чичото на Валентин. Екип на Пожарната е подготвил платнище, ако той реши да скочи през терасата. Според разкази на съседи Валентин живее сам и има проблеми с наркотиците. Учил е в Морското училище.

Често е вдигал шумни купони в апартамента си, като последния е бил в сряда. Срещу него има множество подадени жалби от съседи. Майката на Валентин живее в САЩ. Миналата година, когато е била в България той е крещял, че ще я хвърли през терасата. Преди няколко дни Валентин се е оплаквал, че са му хакнали профила във Фейсбук.

Източник: dnesplus.com


Виж коментарите (0)

Още по темата (3):
24.03.2014 Съседи: Вальо искаше да убие и майка си
22.03.2014 Барикадираният Вальо: Хванах жена ми в шведска тройка с приятели! Откачам!
22.03.2014 Варненец иска да се самоубие, ще скача от прозореца на жилището
Още новини от Новини от Варна:
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).