Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Операторът Ауи Рабелиста: Бях влюбен в Лори, не успях да й го кажа!
Автор: Екип Varna24.bg 13:33 / 26.10.2021Коментари (1)3477
©
Вчера, на 25 октомври, Лорина Камбурова трябваше да навърши 30 години, но вместо празненство и торта, нейните най-близки приятели споделят спомените си в нейна памет.

Само най-близките хора на младата актриса са знаели, че тя е трябвало да се подложи на белодробна трансплантация. Но тя така и не я дочака.

"Понякога й беше трудно да си поеме въздух и изпадаше в паника. Обаждаше ми се в 2 или 3 през нощта. Беше ми трудно, защото чувах учестеното й дишане. Усещах, че пулсът й препуска. Опитвах се да я успокоявам, правехме упражнения за дишане. Веднъж ми каза "Продължавай да говориш, гласът ти ме успокоява". Предложих й да иде в болница и в крайна сметка тя отиде. Но именно там се зарази с ковид" - споделя фотографът и оператор Ауи Рабелиста в ефира на bTV, на когото тя е казала, че има фиброза на белия дроб. 

Двамата са имали много специална връзка още от момента на запознанството си на снимките на филма "Поробени". Тогава всеки от тях бил обвързан и поддържали дистанция. 

"Когато се запознахме, преди повече от 3 години, между нас имаше моментална връзка. Тя ми се усмихваше, аз се смеех. Миналата година тя се свърза с мен - искаше да си говорим. Попита ме как съм и след този момент започнахме да се чуваме по телефона постоянно."

По това време Ауи живее на Полярния кръг в Швеция, а Лорина е в Москва. Той дори обмислял да влезе в Русия като прекоси границата със Северна Финландия пеша, но това се оказва много сложно. Пандемията прави нещата още по-трудни. 

"Тя ми каза, че ще дойде при мен в Швеция, но че ще трябва да остане още известно време в Москва. Чувстваше се самотна там!' - допълва той.  

Ауи споделя, че Лорина си е давала сметка, че здравето й не е добро, а актьорската професия не е особено щадяща. Споделя, че актрисата е планирала да продължи да се снима, но да започне да живее на по-бавни обороти.

"Беше заинтригувана от моя начин на живот, защото аз живея с месеци сред дивата природа. Имам кон, кучета. Тя много искаше да изживее в всичко това. Може би в последния си разг
© Инстаграм
овор ме попита какво ли ще е да сме заедно - ще живеем във ферма, ще имаме коне кучета, просто ще седим на пейка, слънцето ще огрява лицата ни. Можех да си се представя така. Бях влюбен в Лори и това не е нещо, което ме е страх да споделям с хората. 

След този разговор Ауи заминава на експедиция в планината, където няма обхват. През това време Лорина му липсва много и той искал, когато се върне да й разкаже за чувствата си. "Така и не успях да го направя" - споделя фотографът. 

Българската актриса почина в Москва след здравословни усложнения. Приятелката на Лорина - Дели Алън, и Ауи, правят мемориал на актрисата на едно от най-любимите й места на нос Калиакра.  

"По време на снимките на "Поробени", тя ми сподели, че там се чувства истински свободна. Сложих нейна снимка и ми трябваше камък, за да я притисна. Посегнах към първия, който ми попадна, и той се оказа с форма на сърце. Беше толкова красиво, че се разплаках! И сега този камък е там." - разказва за паметника в памет на Камбурова нейният приятел.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 27.10.2021 г.
0
 
 
Вечна и памет Царство Небесно!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: