Организират кулинарно шоу в подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:08 / 26.01.2016
758
Авторска кухня с шоу кукинг на живо, 5-степенно меню, избрана селекция вина и десерт, приготвен с помощта на деца лишени от родителска грижа - така ще премине петата традиционна благотворителна вечеря на Фондация "Св. Св. Константин и Елена" - събитие, което ще се проведе на 28 януари от 19.30 в Rappongi и е в подкрепа на повече от 280 деца лишени от родителска грижа, в неравностойно положение и със специални образователни потребности. 

Инициативата тази година обещава да е и традиционна, и различна едновременно. Традиционното е, че тя ще продължи серията от целогодишните благотворителни акции на Фондацията в името на каузата добрите неща за децата в риск да продължат да се случват. Различното е всичко останало - шоуто, участниците, менюто, мястото. 

Черешката на тортата - десертът, ще бъде приготвен специално за събитието от г-жа Хадас Шабат - пекарна Ishy-София, с помощта на деца и младежи от ЦНСТ към ДДЛРГ "Другарче" и ЦНСТ Изгрев, гр. Варна и с подкрепата на традиционния партньор на Фондацията Куадрант Бевъриджис АД. 

Истински празник на сетивата, представен в 5-степенно меню от авторски специалитети, приготвени по здравословен начин от най-качествените и здравословни продукти на малки ферми и домашни стопанства. Блюда, вдъхновени от традициите на различни култури, гарнирани с модерен привкус, подправени с изкусителни аромати и завършени с отлична селекция вина.
Набраните средствата от благотворителната вечеря ще бъдат предоставени за подпомагане на деца и младежи лишени от родителска грижа от домовете "Княгиня Надежда", "Другарче" и ЦНСТ към дома, ЦНСТ "Изгрев", Дом за медико-социални грижи за деца - Варна и помощното училище с интернат "Св. Св. Кирил и Методи", с. Кривня.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).