Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Организират разпродажба между приятели във Варна
Автор: Пламена Николова 15:48 / 23.09.2021Коментари (0)1712
© Фейсбук
В периода 1-3 октомври, в Спортна зала Варна, за 13-ти пореден път ще се проведе разпродажбата Между приятели, съобщиха за Varna24.bg организаторите. Ето и подробности:

"Във фоайето на зала Конгресна в Спортна зала ще се проведе е организирана сезонна разпродажба "Между приятели" на много запазени детски дрехи и всякакви бебешки и детски стоки.

Разпродажбата се провежда традиционно вече 7-та година като регулярно събитие със сезонен характер, което все повече хора очакват. Това ще бъде 3-та разпродажба, която се провежда по време на Ковид, със спазване на максимална безопасност и в съответствие с противоепидемичните мерки.

Все повече хора, както и такива, които вече нееднократно са участвали, очакват разпродажбата. Едни разчитат, че могат да закупят всичко необходимо за децата си за предстоящия есенно-зимен сезон, на много по-добри цени. Други - да продадат вече неизползваните вещи от техните деца, а като Продавачи сами могат да определят какво и на какви цени да продават, за да спечелят допълнителен доход.

Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се превърнали, замърсяването и прекалената производителност, с помощта на разпродажбата да удължим живота на вещите, които всички използваме за децата си - от дрехи, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и много други.

Тъй като всички знаем колко бързо порастват децата ни, в повечето случаи те не успяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и много други, бързо биват надраснати. Всички тези вещи може да са остарели за едни, но да станат нови за други! Това е идеална възможност да им дадем втори живот!

С приключване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни сред нуждаещи се домове и семейства. Тук е моментът да отбележим, че организации с такива цели, които помагат на нуждаещи се, могат да се свържат с нас в седмицата на разпродажбата, за да се опитаме да им помогнем, предоставяйки им дарения, от събраните след разпродажбата.

Разпродажбата "Между приятели“ е придобила доста популярност във Варна и региона. Това ни мотивира да се насочим и да търсим съмишленици с цел провеждането й и в други градове на страната.

С нетърпение очакваме през следващите почивни дни (1-3 Октомври) да бъдем посетени от много бъдещи и настоящи родители!", съобщават организаторите.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: