Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Орлин Горанов и Мариана Попова пяха за талантливите деца на Варна
Автор: Екип Varna24.bg 10:28 / 13.06.2015Коментари (0)860
Орлин Горанов и Мариана Попова се включиха в благотворителната кампания "Талантливите деца на Варна". За четвърти път, организаторите на инициативата - сдружение "За младите с любов" и Борислав Гуцанов, организираха дарителска акция за набиране на средства. 

В петъчната вечер зала 1 на Фестивалния и конгресен център отново събра варненци, които с личните си дарения помагат за развитие на уменията на децата. На сцената отново се изявиха варненски млади изпълнители. Виктория Георгиева от вокално студио "Angel Voices" обра овациите на публиката, а възпитаниците на Варненска детско-юношеска опера, показаха, че им предстои да бъдат новите звезди на Варна и България.

"Уверен съм, че добротата, вашата и на много други хора, и диалогът между нас, между всички хора е път към успеха. С омраза не можем да вървим напред. С добротата на тази кампания, успяхме да помогнем на варненски талантливите деца да прославят града ни със своите участия в национални и международни конкурси и състезания, и ще продължим да го правим. Вие, и всички варненци, които подкрепихте и подкрепяте тази инициатива, помогнахте това да се случи. Благодаря ви!", каза Борислав Гуцанов.

Кампанията "Талантливите деца на Варна" стартира на 5 декември миналата година. Набраните средства от публичните инициативи бяха дадени за: ново пиано за преподавателите и възпитаниците на "Общински детски комплекс" - Варна, за костюми за детски танцов ансамбъл "Зорница" към народно читалище "Отец Паисий " - Варна, за пътуване на формация "Феникс" за участие в театралния фестивал "Океан от любов", който се проведе в Пазарджик в началото на април тази година. 

И още - за обучение на Пламен Любенов по интегриран танц в град Корк, Ирландия, за участието на балет "Мелади" в световно първенство в Букурещ, Румъния, за вокално студио "Angel Voices", чийто възпитаници грабнаха няколко награди в националния конкурс за популярна песен "Петнадесет лалета" в Хисаря, за младите спортисти, възпитаници на Клуб по плувни спортове "Торпедо", които представиха града ни в един изключително престижен турнир по синхронно плуване в град Лугано, Швейцария. 

"Зная, че тези варненски деца ще успеят, защото това, което показват на сцена е фантастично и дори им завиждам", каза Орлин Горанов и поздрави Борислав Гуцанов за прекрасната инициатива. 

"За мен е чест да участвам в тази кампания и благодаря на всички вас, в залата, че подкрепяте и ще го правите отново, младите таланти на града си", допълни Мариана Попова.

Благотворителната кампания, която се провежда с медийното партньорство на Радио-Варна, медийна група "Черно море", информационен сайт Petel.bg, вестник "Народно дело" , BUS.tv и съдействието на Фестивалния и конгресен център, продължава на 24 юли. На сцената на Летния театър в подкрепа на инициативата ще се включат любимите музиканти от група"Сигнал".








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (425) 14%
Добре, но можеше и по-добре (408) 13%
Не се справи (588) 19%
Пълна трагедия (1632) 53%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: