Осигуряват тренировки по тенис за деца и младежи в неравностойно положение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:54 / 31.05.2023
754
10 деца и младежи в неравностойно положение от Центровете за настаняване от семеен тип /ЦНСТ/ във Варнаще тренират безплатно на тенис кортовете на клуб "Черно море-Елит“.

Подрастващите ще получат спортни екипи и ще бъде създадена организация за тяхното транспортиране и придружаване до спортната база.

Първата тренировка ще бъде утре - 1 юни 2023 г.,  в 12 ч. на тенис кортовете в Морската градина, по случай 1-ви юни – Международен ден на детето. Инициативата става възможна след подписано споразумение между Община Варна, Областната администрация и "Сдружение Тенис клуб Черно море – Елит“ за предоставяне на тренировъчните услуги, научи Varna24.bg.

Празникът на детето ще продължи и на 2-ри юни, когато 22 малчугани, настанени в приемни семейства във Варна, заедно с техните приемни родители,  ще посетят зоопарка, съобщават от дирекция "Социални дейности“ към Община Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Корабът "Руен", който беше отвлечен от сомалийски пирати край Йем...
Варненец: Това икономия ли е или какво?
Жълт код за Варна! Ето за какво ни предупреди НИМХ
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).