Остават броени дни до стартиране на приема в Общински детски комплекс - Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:52 / 26.05.2020
1977
Център за подкрепа за личностно развитие – Общински детски комплекс, гр. Варна, обявява прием за учебната 2020/2021 година чрез електронната система odk.is-vn.bg. Записването стартира на 1 юни.

Крайният срок за подаване на заявления е 31 август 2020 г. "Всяко дете има право да посещава до две учебни школи в ОДК. За децата, които са чужди граждани или не са родени във Варна има възможност родителите да изтеглят формуляр за записване от електронната система и да го подадат в сградата на ОДК, която се намира на ул. "Петко Каравелов" №3-А“, уточнява директорът на институцията г-жа Монка Николова.

"Добре е преди да подадете заявление, да се запознаете с дейността на школите, за които ще се  кандидатства. Най-добрe това може да стане на официалната уеб страница на ОДК – www.odk-varna.com.

Обявите за кастинги, резултатите от провеждането им, график за работата на школите и списъците на приетите деца ще бъдат публикувани през септември отново на тази страница“, допълва Николова.

ЦПЛР – Общински детски комплекс, гр. Варна, предлага на децата обучение през свободното време в над 30 школи, които са в направленията "Наука“, "Изкуство“, "Спорт“. Обучението в ОДК е напълно безплатно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).