Оставиха в ареста четирима задържани при спецакция в Белослав и Синдел

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:27 / 06.02.2020
1434
Варненският районен съд е уважил искания на Районната прокуратура за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на четирима обвиняеми, които са били установени по време на проведената тридневна специализирана полицейска операция в град Белослав и село Синдел, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.  

В ареста с постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража“ с определение съда са 22-годишният Пресиян Ст., 36-годишният Кольо Г. и 19-годишните Дамян Р. и Георги Г. Срещу всеки от четиримата обвиняеми се водят по повече от две досъдебни производства.

В различни съучастия помежду си и с други лица те са извършители на противозаконни отнемания на автомобили и квалифицирани кражби с разрушаване на прегради, направени за защита на имот, и с използване на техническо средство или специален начин при престъплението.

Определенията на Варненския районен съд, с които са взети най-тежките мерки за процесуална принуда  – задържане под стража, на четиримата обвиняеми, подлежат на обжалване пред Варненския окръжен съд.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).