Оставиха в ареста наркодилър, спипан с дрога в колата си

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:28 / 16.01.2020
1345
Уважено е искането на Окръжната прокуратура в Разград от съда за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража“ на обвиняем, държал с цел разпространение различни наркотици, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.

20-годишният Александър А., който е бил привлечен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура в Разград за държане с цел разпространение на различни по вид високорискови наркотични вещества, вече е с постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража“ с определение на Разградския окръжен съд.

Александър пътувал в автомобил с търговищка регистрация заедно със свой приятел. Колата била спряна за проверка от полицията в Разград, където бил получен сигнал, че мъжът държи наркотици. Под стелка в автомобила при проверката полицейските служители отрили 110 г кокаин, 110 г хероин и 90 г амфетамини. Така започва досъдебното производство за държане с цел разпространение на високорискови наркотични вещества – престъпление по член 354а, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Обвиняемият е криминално проявен, но не е осъждан до момента. 

Определението на Разградския окръжен съд, с който е взета най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража, подлежи на обжалване пред Апелативния съд във Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).