Осъдиха 23-годишен студент във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:03 / 18.02.2019
2185
По силата на постигнато между страните и одобрено от съда споразумение, 23-годишен студент във Варна беше осъден на 5 месеца лишаване от свобода. Изпълнението на наложеното наказание бе отложено с 3 години изпитателен срок.

Инцидентът възникнал на 11 февруари 2017 год. След спречкване, подсъдимият нанесъл няколко удара и причинил леки телесни повреди на други двама младежи. В резултат на сбиването един от пострадалите получил  контузия в областта на носа и счупване на носни кости. Другият пострадал имал разкъсно-контузни рани по слепоочието, ожулвания, кръвонасядания  и травматичен оток в областта на клепачите. Нанесените  по хулигански подбуди наранявания  довели до временно разстройство на здравето, неопасно за живота.

23-годишният студент е с чисто съдебно минало до момента. Съгласно одобреното от съда споразумение, в тежест на подсъдимия са всички направени разноски по делото. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).