Осъдиха автомонтьор, продавал чужди автомобили

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:16 / 13.09.2010
723
С присъда, Варненският районен съд наложи наказание пробация на автомонтьор за присвояване на чужди автомобили. Съдът осъди 25-годишния Илия Гюзелев в продължение на 1 година да изпълнява задължителните пробационни мерки с перидичност два пъти седмично. Подсъдимият бе признат за виновен в това, че през месец юли 2008 г. във Варна, при продължавано престъпление, противозаконно присвоил два чужди автомобила марка "Мерцедес" и един л.а. "Шевролет", на обща стойност 3430 лв.

Чуждите коли били предоставени на подсъдимия от собственика им с уговорката двата автомобила от марката "Мерцедес" да бъдат заменени за л.а. "Опел Вектра", а шевролетът да бъде отремонтиран. Впоследствие подсъдимият не изпълнил обещанието си, заменил единия от автомобилите с трето лице и престанал да отговаря на телефонните обаждания на собственика на колите.

25-годишния Илия Гюзелев бе осъден да заплати на потърпевшия граждански ищец сумата от 3430 лева, представляващи претърпени в резултат на деянието му имуществени вреди.

Присъдата подлежи на обжалване в 15- дневен срок.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът: Обявяваме война на боклука във Варна. Ще се налагат санкц...
Бойко Борисов от Варна: Изобщо не се глася за премиер
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).