Осъдиха британски хулиган във Варна! Дали му е достатъчно?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:56 / 05.10.2017
1934
Наказание "пробация" наложи Районен съд - Варна на пребиваващ у нас британски гражданин за извършени през декември миналата година хулигански действия и причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на клиент в заведение за бързо хранене. 50-годишният Г. К., в продължение на 10 месеца ще трябва да провежда срещи с пробационни служители и да се регистрира по настоящ адрес, при периодичност 2 пъти седмично.

Самият инцидент е възникнал малко след полунощ на 18 декември миналата година в денонощно заведение в центъра на Варна. По това време приятелка и сънародничка на подсъдимия, видимо употребила алкохол, чакала на опашка в търговския обект да си поръча храна, като ръкомахала и говорела превъзбудено към персонала. Клиент, непосредствено зад нея на опашката се навел да й подаде изпусната банкнота, когато неочаквано бил връхлетян от подсъдимия, който също бил в нетрезво състояние и псувал на висок глас. 50-годишният британец посегнал да нанесе удар, грабнал стол от заведението и го счупил, след което стиснал силно за шията клиента и двамата паднали на земята. На пострадалия били причинени кръвонасядания и контузия в областта на шията и травматични отоци около окото и скулата. Очевидци на случващото се били останалите клиенти и работещи в заведението, като след намесата на охранители и пристигането на полиция, подсъдимият продължил да се държи непристойно и да използва нецензурни и обидни реплики и спрямо тях.

В съдебна зала подсъдимият призна вината си по двете повдигнати му обвинения и постигна споразумение със страните относно вида и размера на наказанието, което съдът одобри. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).