Осъдиха двама братя за извършено в съучастие хулиганство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:44 / 18.02.2016
858
Двама братя от село Близнаци бяха осъдени от Районен съд - Варна за извършено в съучастие хулиганство.

В продължение на година и половина 37-год. Б. Василев и 34-год. Н. Василев ще трябва да изпълняват двете задължителни пробационни мерки - да се регистрират по настоящ адрес с периодичност 2 пъти седмично и да провеждат срещи с пробационни служители.

Самите хулигански действия са извършени от подсъдимите на 12 август 2014 г. Двамата консумирали алкохол на открито пред търговски обект в селото. В нетрезво състояние те започнали да се заяждат с друг клиент на съседна маса и да му искат пари назаем. След като получили отказ, конфликтът ескалирал, стигнало се до неприлично държание, блъскане и отправяне на ругатни. При опит на потърпевшия да се оттегли и да се качи в колата си, той бил ударен с вратата на автомобила от по-големия брат. Бил подаден сигнал на тел.112 и на място пристигнал полицейски екип.

Арогантните действия, оказването на съпротива и използването на нецензурни реплики се пренесло и спрямо униформените служители. Подсъдимите отказали да изпълнят разпорежданията им, като единият от тях се опитал да избяга. Въпреки усилията на много други събрали се пред магазина хора да се намесят и преустановят хулиганските действия, агресивното поведение на двамата подсъдими продължило до пристигането на допълнителен полицейски екип.

В съдебна зала днес подсъдимите и прокуратурата постигнаха споразумение за решаване на делото, което бе одобрено от съда. Актът е окончателен и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...
Отнеха титлата "Мис България" от варненската хубавица Елизабет Кр...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).