От "Обреди" за Varna24.bg: Да продаваш скъпи цветя на гробищата е гавра с хората!

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
12:37 / 13.01.2017
6669
Фирма "Обреди" започна да предлага цветя на варненските гробища от една седмица и при нас те са най-евтини. Защото да предлагаш скъпи цветя на това място е гавра с хората и тяхната мъка. Това заяви за Varna24.bg новата управителка на общинската фирма Елица Ботева. 

Медията ни се свърза с нея по повод обвиненията на варненеца Росен Марков, че е назначена в нагласен конкурс без да отговаря на нужните изисквания.

"Имам не само висше образование, завършила съм "Психология", но и карам втора магистратура в специалност "Европейска администрация". Категорично мога да заявя, че нямам никакви лични отношения с д-р Янко Станев и това има нещо общо с назначаването ми на този пост. Освен това, твърденията, че имам брат, който държи голяма траурна агенция са абсурдни. 

Работила съм в "Карма", но управителят не ми е брат. Аз нямам брат или сестра и това може да се провери. Решихме да пуснем цветя в магазина на фирма "Обреди", тъй като частниците, които продават на гробищата, сред които и Росен Марков, слагат огромна надценка на цветята. Слагаме надценка от 100% и пак идва по-евтино. Вземаме карамфилите на 0,25 лв. и ги продаваме за 0,50 лв., докато всички останали ги търгуват за 0,60 лв. Хризантемите, които ние продаваме на 1,60 лв., частниците пускат на 2,60 лв. за стръкче. Да се продават скъпи цветя на такова място е гавра със скръбта на хората. Ние не можем да се подиграваме с хората", коментира Елица Ботева. 

Дамата допълни, че от известно време е преместила офиса си на централните варненски гробища, тъй като там работата е много повече и по-тежка.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).