От днес пускат парното във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:21 / 25.11.2019
2675
"Веолия Енерджи Варна" ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2019-2020г. и започва поетапно включване на абонатните станции за отопление, считано от 25.11.2019 г."Веолия Енерджи Варна" ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2019-2020г. и започва поетапно включване на абонатните станции за отопление, считано от днес. Ето какво съобщават от топлофикационното дружество:

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че за правилното и оптимално функциониране на системите е необходимо изпълнението на няколко стандартни процедури. Отговорниците на абонатните станции следва да запълнят вътрешната отоплителна инсталация в сградите, като предварително бъдат отворени вентилите на радиаторите на максимална степен. Това ще улесни процеса на обезвъздушаване на инсталацията и отоплителните тела и няма да се налагат допълнителни манипулации след пускане на отоплението.

Бихме желали да Ви напомним, че е необходима и проверка на уредите за дялово разпределение и ако имате съмнения, че те не функционират правилно (примерно ако дисплеят им е "угаснал"), молим незабавно да потърсите съдействие от фирмата за топлинно счетоводство на сградата.

Бихме желали да Ви напомним, че включването на абонатните станции за отопление се извършва само от техническите екипи на " Веолия Енерджи Варна" ЕАД. След запълване на инсталациите ще се дренира единствено и само в случай на авария.

След запълване на вътрешната отоплителна инсталация или невъзможност за това, молим да ни информирате чрез обаждане на безплатната ни телефонна линии 0800 14 448. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).