От утре заплащаме пластиката при закупуване на електронна карта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:32 / 28.02.2023
11108
От 1 март 2023 г. ще се заплаща пластиката, която се използва като носител на информация за електронните карти, използвани в автоматизираната билетна система на град Варна, съгласно решение на Общинския съвет от края на м.г., съобщиха от общинското предприятие ТАСРУД. Това съобщиха от Община Варна за Varna24.bg.

Цената на пластиката е 2,00 лв. за всички видове електронни карти. Тя ще се заплаща еднократно при първоначалното купуване. Картите могат да се презареждат многократно, като при последващи презареждания на картата /пластиката/ тази сума не се дължи.

При първоначално закупуване на електронна карта цената ще е 2,00 лв. допълнително към съответния абонаментен план или предплатен пакет, посочват от ТАСРУД.

Предплатената карта се купува в пунктове за продажба. Тя може да се презарежда както в пунктовете за продажби на карти, така и в машините на спирките и в машините в превозните средства.

Цената на презареждането на предплатен пакет е 10,00 лв., при което се получават 11 часа времепътуване. При използването на тази карта е необходимо да се маркира на валидатора в автобуса/тролейбуса съответната цена от 1,00 лв., 1,50 лв. и 4,00 лв., в зависимост от времепътуването, което е избрано.


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).