Откриха изложение "Туризъм ЕКСПО – Дестинация Варна“

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:45 / 18.11.2020
2069
Изложение "Туризъм ЕКСПО - Дестинация Варна" бе открито официално днес от кмета на Варна Иван Портних, Франк Кванте - изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД, Павлин Косев – председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите.

Истинско предизвикателство е да говорим днес за новите бизнес модели в туризма - в условията на световна пандемия. Затова поздравявам организаторите за енергията и куража да организират и реализират това събитие, коментира кметът Иван Портних. Той изрази увереност, че благодарение на добрата комуникация и сътрудничество между туристическия бранш, местната и държавна власт, кризата ще бъде преодоляна, а секторът - възстановен.

"2020 г. бе тежка за световния туризъм, но днес в изложението ще се включат и собствениците и мениджърите на хотели, които изпращат успешен сезон. Те ще споделят своя опит и ще говорят как са направили това.  Всички говорят за пагубна година, как туризмът е на колене, как един отрасъл ще се заличи, а това категорично не е вярно. Туризмът е бизнес, който повишава имунната система на нас и нашите семейства“, заяви Павлин Косев, организатор на събитието.

Сред обсъжданите теми на форума са "Бъдещето на туристическия сектор през погледа на националната и местна власт", "Новите Covid тенденции във въздушния трафик и какво да очакваме в чартърните програми през 2021" и др.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).