Откриха многофункционална спортна площадка във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:27 / 14.09.2017
1941
Бивши и настоящи ученици от
ОУ "Захари Стоянов":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
МГ " Д-р П. Берон":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В двора на МГ "Д-р Петър Берон" и ОУ "Захари Стоянов" беше официално открита Многофункционалната спортна площадка, изградена от Ротари клуб Варна Евксиноград.

Средствата за площадката са събирани в рамките на благотворителни инициативи на клуба, в които участват клубове от страната и чужбина, частни и корпоративни дарители, както и родители и учители на децата от двете училища.

На официалното откриване присъстваха президентът на Ротари клуб Варна Евксиноград- Николай Доцински, директорите на двете училища, близо 20 члена на клуба- дарител и над 100 учители, родители и деца.

Многофункционална спортна площадка е направена изцяло по съвременен начин. Със събраните средства от Ротари клуб Варна Евксиноград е поставена настилка, която е по-щадяща при игра. Направени са и означения за различни видове спортове- баскетбол, волейбол, футбол, хандбал и други. Съществуващото оборудване е реновирано, а част от него изцяло подменено.

Изградената многофункционална спортна площадка във Варна ще даде възможност на много деца и подрастващи да общуват повече помежду си, да спортуват активно и да прекарват пълноценно свободното си време.

Освен за учениците от двете училища, тя ще бъде достъпна и за децата от целия квартал "Чайка".

Сред основните проекти на Ротари клуб Варна - Евксиноград са проекти, свързани с развитие на професионални и лидерски умения сред младите хора- тези, които са бъдещето на нашето общество.

Клубът подпомага много деца, които имат специални постижения, за да могат да продължат развитието си, както и участието им в състезания в страната и чужбина.

Всяка година Ротари клуб "Варна - Евксиноград" официално награждава изявени средношколци по време на специално събитие.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).