Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Откриха офиса на Агрион във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 15:47 / 27.10.2014Коментари (0)5358
©
Варна намери място сред градовете, в които компанията за управление на земеделски активи Агрион открива офиси. Събитието в морската столица бе в понеделник. Компанията е българска и е специализирана в купуването и наемането на земя, прави замени, дава търговски и юридически консултации. Бонус за клиента е, че напълно безплатно експертите от фирмата ще му съдействат да разбере къде му се намира земята, кой и дали се обработва и какво трябва да направи, за да я реализира успешно на пазара.

"Пазарът на земеделска земя и сектор земеделие у нас се развиваха изключително динамично в последните години като това важи с пълна сила и за Североизточна България. Именно в такава ситуация Агрион припозна необходимостта от изграждането на професионална мрежа от офиси и екип от специалисти, които от една страна да имат богат опит в бранша, а от друга - да разполагат с инструментариум да отговорят на различните нужди на собствениците на земи.", коментираха от дружеството.

Агрион има общо 21 офиса в цялата страна. На практика това е първата фирма за управление на земеделски активи, която влиза на пазара с професионално изградена мрежа от търговски точки и се идентифицира като надежден партнъор на собствениците. Основна цел на компанията е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие като не предлага взети наготово решения, а конкретни варианти за всеки парцел, съобразени с реалностите на пазара, на конкретно землище и финансовата необходимост на клиента. Фирмата купува и наема земя без значение от нейния размер и местоположение и вярва, че българската земя трябва да следва своето естествено предназначение - да се използва за земеделие като така генерира висока стойност за целия сектор.

На събитието по откриването на офиса във Варна гостите имаха възможност да подредят пъзел с картата на България, разделен на 21 парчета - точно колкото са и офисите на фирмата.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Поскъпване на хранителните продукти
България в еврозоната
Бюджет 2024
Хороскоп за деня
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: