Откриха шофьор на камион-убиец избягал в Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:19 / 19.07.2010
1395
Камион уби човек вчера сутрината на пътя за квартал "Виница" във Варна. Водачът на тежкотоварния автомобил блъснал мъж, който работил като нощен пазач в района. Шофьорът обаче напуснал местопроизшествието. След сблъсъка изобщо не е имало нужда от намесата на Бърза помощ, защото човекът бил вече мъртъв. На място пристигнала трупна линейка. По думите на шефа на варненската полиция комисар Димитър Димитров, водачът не е избягал. Напуснал бил сцената на трагичния инцидент, тъй като не разбрал какво точно се е случило. "По-късно го открихме в Бургас, но не е избягал", категоричен бе Димитров. Полицията издирва още един водач, напуснал мястото на друго пътно транспортно произшествие във Варна. Завчера около 12,30 часа автомобил блъснал пешеходка на бул. "Ген. Колев". 30-годишната жена била ударена, докато пресича улицата. След инцидента шофьорът не спрял да й окаже първа помощ, а отпрашил с колата си в неизвестна посока. Жената в началото не усетила да е пострадала, но след като отишла на преглед в Спешния център на МБАЛ "Св. Анна", се оказало, че има счупване. "Водачът на автомобила все още се издирва", допълни още шефът на полицията.

В Спешния център на МБАЛ "Св. Анна" през почивните дни е приет и 24-годишен млад мъж, за който първоначалните данни са били, че е тежко ранен при катастрофа. "Трима души са били доведени за лечение в Спешния център на болницата. Младежът, за който се твърди, че е с опасност за живота, всъщност е бил с лека контузия и е бил пуснат за домашно лечение. Другите двама участници в пътните инциденти не са се нуждаели от медицинска помощ". Това каза директорът на МБАЛ "Св. Анна" доц. д-р Лидия Петкова. Тя допълни още, че дежурството на спешните медици се е оказало сравнително спокойно и е нямало случаи на колабирали от жегите.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Още едно кученце от приюта в село Каменар беше осиновено по време...
Днес времето няма да е приятно: Какво ни очаква във Варна?
Това ли са новите властелини на центъра на Варна?
Варненци: Това е изключително опасно, може да пострадат деца
Тази красива къща във Варна дава име на градинка, в нея е било и ...
Кметът Коцев обеща да се възроди един от най-важните исторически ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).