Откриват школа "Огнеборец" към ЦПЛР - Общински детски комплекс

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:39 / 04.06.2018
1871
Център за подкрепа за личностно развитие Общински детски комплекс, гр. Варна,  по предложение на РДПБЗН, със съдействието на РУО -  Варна и община Варна, открива нова школа "Огнеборец" в направление "Спорт". Целта е учениците да се подготвят през лятната ваканция за предстоящото Световно първенство по пожароприложен спорт, което ще се проведе  през м. септември 2018 г. във Варна и те ще представят България.

Школата  е  част от лятната  работа на ОДК.  В нея могат  да се включат деца и младежи от III  до XII  клас  от  варненските училища. Тренировките се провеждат на стадион "Локомотив" всеки вторник и четвъртък от 18:00 ч. и събота от 10:00 ч. Школата ще продължи дейността си  и през  учебната  година.  Заявления за записване могат  да се подават от 1 юни до 31 август 2018 г. в електронната система на ОДК  https://odk.is-vn.bg/, а  записаните да започнат да посещават тренировките веднага. Най-добрите 15 момчета и 15 момичета ще  участват в представителния отбор на България в Световното  първенство по пожароприложен спорт. Школата вече  е действаща и  в нея  са записани  ученици от ОУ "Г. С. Раковски".

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).