Отличиха младите музикални таланти на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:49 / 11.10.2016
2343
Радина и Андреа Кирови, Анджела Иванова, Саня Николова, Здравко Калудов, Цвета Давидкова, Лора Куцарова, Тонислав Троев - това са имената на младите таланти на Варна, участници в проекта на Ротари клуб "Варна Галатея" в партньорство с "Фрапорт Туин Стар мениджмънт" АД.

Всъщност това са даровитите варненски деца, които приеха предизвикателството да посрещат с музикалните си изпълнения пристигащите на летището в морската столица туристи.

Проектът "Младите музикални таланти на Варна" е реализиран от 28 юни до 31 август 2016 г. на терминал "Пристигащи" на летище Варна, по идея на г-н Пламен Парашкеванов, паст президент на Ротари клуб "Варна Галатея". Целта му е популяризирането на избора на Варна за европейска младежка столица през 2017 г. и младите музикални таланти на града ни.

През уикенда организаторите на събитието поканиха участниците, за да им поднесат заслужена благодарност, награди и специално грамоти от Ротари клуб "Варна Галатея". Арт салонът на Радио Варна събра талантливите варненски деца и младежи, участвали в проекта, техните родители, организатори и партньори в инициативата "Младите музикални таланти на Варна". 

Идеята е проектът да продължи и през следващия туристически сезон.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).