Отводниха подлезът на ФКЦ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:47 / 11.10.2011
1209
Подлезът на Фестивалния и конгресен център във Варна е бил наводнен заради обилния валеж. Това съобщи Коста Базитов, временно изпълняващ длъжността кмет на община Варна. Веднага след подаването на сигнала подлезът е бил отводнен и в момента е сух и нормално проходим.

Проведена е среща с фирмите по озеленяване, сметоизвозване, с представителите на районните администрации във Варна, дежурните в администрациите и с еколози. Всички фирми в момента работят по почистването и информация се подава ежечасно, допълни Коста Базитов.

Листопадът и дъждът в някой случаи затлачват шахтите, но се реагира своевременно. Има паднали клони на много места в града, които също се отстраняват поетапно.

Ситуацията е есенна със сериозен вятър и дъжд, което повлиява върху почистването, посочи Коста Базитов. Включени са всички фирми по озеленяване и сметопочистване, заедно с фирмата за почистване на шахтите. Няма сигнали за по-сериозни нарушения на трафика и на графика на градския транспорт във Варна.

Източник: Агенция "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).