Падаща мазилка застрашава пешеходци във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:03 / 05.07.2017
1235
Падаща мазилка застрашава пешеходците, които преминават през подлеза на спирка "Дубровник" във Варна. Цели парчета от тавана се откъртват и създават опасност за всички, решили да минат през съоръжението, което се намира в един от най-оживените квартали на Варна - "Левски". В близост до него са и студентските общежития на Икомомическия университет в града.

Подлезът на спирка "Дубровник" е единственият път, по който пешеходците може да пресекат натоварения булевард "Левски". Преминаването, обаче се оказва не толкова безопасно. Мазилката от тавана на подлеза се откъртва постоянно и застрашава всички, решили да използват подлеза. Златка Анова минава оттук по няколко пъти на ден. Ето какво споделя: 

"Със страх минавам, но нищо не може да се направи, никой нищо не прави всъщност. Така е, със страх, все гледам някъде да не се е подала да падне на главата ми."

До момента няма пострадали хора, но трябва да се предприемат незабавни мерки, за да не се стига до неприятни инциденти, коментират преминаващите през подлеза.

Кирил Кръстев казва: "Много народ минава оттук. Особено майки с деца минават. Трябва да се направи като на булеварда пред Спортна зала. Там, с извинение, изтърбушиха всичко и стигнаха до първата изолация. Тук същото трябва да се направи, ама кога ще стане..."

След инцидента в тунела "Ечемишка", от район "Приморски" са направили огледи на всички потенциално опасни за хората съоръжения на тяхна територия, сред които е и подлезът на "Дубровник". Списъкът е подаден в Община Варна. От там заявиха, че ще бъдат взети аварийни мерки, а до края на годината подлезът ще бъде изцяло ремонтиран.

Източник: БНТ


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).