Паметни моменти на летище Варна показват в изложба

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:23 / 26.07.2016
787
Паметни моменти на летище Варна са експонирани във фотоизложба на входа на Морската градина, в района на Слънчевия часовник. Събитието е по повод 10-годишнината на концесионера "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД. 

Показани са някои от най-интересните инициативи на летището. Голяма част от тях са свързани с популяризиране на родната култура пред чуждестранните туристи - "Великденски яйца на летището", "Вкусна азбука", "БГ хоро на летището", "Мартеница на летището". Има и снимки как туристите са посрещани с традиционна баница с късмети, както и с хляб и сол. Кадри показват и други интересни инициативи като "Слънчево кацане на летището", Фонтан от емоции" и "Сцена за класически изкуства". Не са пропуснати и откриването на ВИП залата, както и на обновената писта.

Показано е как деца и родители се забавляват в интересни игри на летището, както и кадри от организирана лятна фиеста. Показана си някои от лицата на Летище Варна, както и успешно преминалите стажантска програма там. Има и кадър от отбелязването на 12 април - Международният ден на авиацията и космонавтиката, както и от разрязването на специалната торта, с която беше посрещнат пътник номер 1234567.

Заснето е посрещането на летището на Дядо Коледа, както и приземяването на кралските военновъздушни сили на Великобритания. Има фотография на летище Варна от високо. Показани са и части от работния процес, като зареждане с гориво на перона.

Подобна изложба е експонирана и в морската градина в Бургас, тъй като "Фрапорт" АД е концесионер на летищата в двата морски града.



Източник: Черно море

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Как едно варненско семейство започна успешен бизнес в Гърция
Варненските шофьори ще са доволни днес
Дъжд и облаци днес над Варна
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).