Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Панайот Кискинов, кандидат за народен представител от ПП "Републиканци за България" Варна: Предлагаме едногодишна данъчна ваканция за работещите в туризма!
Автор: Екип Varna24.bg 08:40 / 18.03.2021Коментари (1)3864
©
№ 3 в листата с кандидат-народни представители на ПП "Републиканци за България“ във Варна е Панайот Кискинов. Той е семеен с две деца. Завършил Юридическия факултет на Висшата академия на МВР - ВИПОНД ,със специалност "Национална сигурност". Експерт в сферата на маркетинга и търговията с редица професионални сертификати. Работи в международна компания като търговски директор. Консултант на български и чуждестранни компании, свързани със създаването и развитието на търговски структури и пазари.

"Мотивиран съм да работя здраво за решаване на най-наболелите проблеми на хората и да допринеса тези проблеми да бъдат решени", сподели за Varna24.bg Панайот Кискинов.

Ето какво още заяви областният координатор на партията за Варна:

"Ние не сме лидерска партия, всички управленски органи в ПП РБ има мандатност и по устав не могат да бъдат такива повече от два мандата. ПП РБ залага не на политици, а на нови лица, на млади българи, с експертиза и с висок образователен ценз, доказали се в своите професии.

Ние категорично заявихме, че ще работим с и за всички български граждани, независимо от тяхната религиозна принадлежност. Не случайно в нашия политически проект намират своето място хора от различни етноси. Ние имаме и сме една от малкото политически партии, с готова управленска програма по всички секторни политики създадена от експерт-координатори и работните им групи по тези секторни политики.

За разлика от политическите ни опоненти, ние ще извеждаме проблемите в различните сектори и ще даваме адекватни решения за тях. Както е известно, гръбнакът на едно общество се крепи на няколко опорни точки, за това ние от ПП РБ сме готови да работим за пълен рестарт на образователната ни система на всички нива.

Сред акцентите в предизборната ни програма в сферата на образованието са няколко важни неща. Ние предлагаме задължително средно образование на всички български граждани. Увеличаване на средствата за образование, като абсолютен приоритет трябва да бъде инвестицията в хора и тяхното професионално обучение.

Ние ще работим за незабавни реформи в сектор здравеопазване. Приоритет ще ни бъде премахване на монопола от здравната каса, равен достъп до качествено здравеопазване на хора с ниски доходи жители на малки отдалечени населени места, хора страдащи от хронични заболявания, както и хора от различни етнически групи.

На трето място ще работим за облекчаване на малкия и средния бизнес в страната ни и премахването на репресия от всякакъв тип спрямо него. Всички знаем, че малки и средни предприятия съставляват 80% от БВП на страната ни.

Ще работим за правилното разпределяне на средствата от еврофондове, а не както досега няколко големи компании да усвояват средства, които се отпускат България да бъде подпомогната за икономически растеж и догонване на развитите европейски страни. Да може българския гражданин да се чувства уверен и да има нужното самочувствие.

Варна е сезонен град и с настъпването на пандемията активния туристически сезон се стопи от 5 на 2 месеца. Това се отрази сериозно върху доходите на населението, както на пряко засегнатите в туризма, така и на работещите в съпътстващите отрасли като производство, доставка на стоки и услуги.

За развитието на област Варна, като част от Черноморски район, предлагаме развитието на целогодишен туризъм и превръщането ни в атрактивна туристическа дестинация, като се стимулира оздравителния, спортния, културно-историческия, опознавателния и конгресния туризъм.

Предлагаме едногодишна данъчна ваканция за хотелиери, ресторантьори и туристически агенции. Държавата да гарантира безлихвен кредит за собствениците на такъв тип бизнес.

Предлагаме да има строга финансова дисциплина и запазване на плоския данък, който доказано повишава приходите в бюджета.

Ние от ПП РБ единствено потърсихме и чухме гласа на българите извън граница. Имах възможност да участвам в няколко онлайн конферентни разговори с наши сънародници от различни точки на света и всички те поставиха едни и същи проблеми /икономически, социални и политически/. Това са около два милиона души като ние предлагаме да бъде създадено Министерство на Българите в чужбина.

Да бъде създаден 32 МИР на тези хора, както и правото им за електронно дистанционно гласуване за българи в чужбина. Възможност на хора с двойно гражданство да бъдат кандидати за народни представители.

Аз като областен координатор на ПП "Републиканци за България" имах възможността през последните няколко месеца да бъда сред хората от всички общини на територията на варненска област и да се докосна до техните проблеми, и повярвайте ми всички те са от битово-икономически и здравословен характер, сънародниците ни са гладни и болни.

Няколко пъти посещавах райони със смесено население. С тези хора, за съжаление, не работи никой и интеграцията е само на думи. Те биват търсени само и единствено когато наближават избори, защото гласовете им стават много важни и атрактивни.

Пожелавам успех на всички политически партии и коалиции в тази надпревара с апел да има сблъсък на политически идеологии и управленски решения, а не на задкулисие, реваншизъм и простащина.

Обръщам се към гласоподавателите с молба да направят своя избор на 04.04.2021 г.  по съвест, защото от всички нас зависи бъдещето на нашите деца и просперитета на страната ни в утрешния ден.

Изберете номер 21 в интегралната бюлетина и гласувайте за ПП "Републиканци за България, за да върнем републиката в ръцете на българите“, каза в заключение Панайот Кискинов.

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 18.03.2021 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: