Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Панайот Кискинов повежда листата с кандидат-депутати на ПП "Републиканци за България" във Варна
Автор: Пламена Николова 16:36 / 14.06.2021Коментари (3)3585
© Varna24.bg
ПП "Републиканци за България" във Варна обявиха официално днес листата си с кандидат-народни представители за предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли, предаде репортер на Varna24.bg

Областният координатор на партията за Варненска област Панайот Кискинов повежда и листата с кандидат-народни представители в предстоящата изборна надпревара в 3 МИР Варна.  

"Поводът за нашето събиране е официалното представяне на кандидатите за Народни представители в 46-тото Народно събрание. В листата ни с кандидати за народни представители от Варна и областта влизат 24 души.

Аз имах честа и отговорността да бъда избран за водач на листата. Роден и израснал съм във Варна, познавам добре проблемите на областта. На 46 години съм, завършил съм юридическо образование във Варненския свободен университет с профил "Защита на националната сигурност". Преди да представя част от кандидатите за Народни представители в нашата листа, първо искам да акцентирам върху няколко много важни неща относно нашата предизборна кампания и политическата платформа, която представя политическа партия "Републиканци за България“.

Първо, искам да заявя точно, ясно и коректно за всички, че политическа партия "Републиканци за България“ участва самостоятелно на изборите и всякакви обвинения, че сме "патерица" на ГЕРБ, са неуместни. На всички предстоящи избори ние ще участваме като самостоятелна политическа сила. Не възнамеряваме да правим коалиция с друга политическа партия.

Имаме ясно създадена политическа програма, която е направена от сериозни експерти, които са част от нашия политически проект. И по тази причина резултатите, които получаваме на изборите от гласоподавателите, са изцяло наша заслуга.

Ясно и точно хората най-после е време да разберат, че председател на политическа партия "Републиканци за България“ е Цветан Цветанов. Вярно е, че той беше идеологът на политическа партия ГЕРБ, но преди две години скъса окончателно с тази политическа партия, за да реализира свой политически проект, а именно ПП "Републиканци за България".

Бях единодушно и демократично избран за предстоящите извънредни парламентарни избори като водач на листата от всички структури на партията ни в област Варна. Всички хора, които попадат в листата ни, са хора от Варна и областта. Те са част на нашия координационен съвет, както на общинско, така и на областно ниво", коментира Панайот Кискинов по време на пресконференция днес.  

На второ място в листата е Красимир Димов. Ето какво сподели той за себе си:

"От Варна съм, на 45 години, семеен, с едно дете. Завършил съм Национална спортна академия с педагогически профил, след което продължих образованието си във Варненския свободен университет и имам магистратура по право. Миналата година завърших магистратура "Бизнес администрация и мениджмънт". Имам доста опит в сферата на спорта, бивш състезател съм, национален селекционер съм бил и ще работя предимно в сферата на спорта, ако имам тази възможност, с политическа партия "Републиканци за България“.

Трети в листата на ПП "Републиканци за България" във Варна е Росица Стоева, педагог по образование, зам.-директор на Първа ЕГ във Варна. 

Четвърти в листата е Борис Луков, един от най-известни тенори в България и зад граница. "Човек на изкуството, човек който е ангажиран да работи и създава програми в сферата на културата", представи своя съпартиец Панайот Кискинов.

Пета в листата е Нели Вълчева, която сподели за себе си следното:

"На 41 години съм, от град Варна, майка на една прекрасна дъщеря. По образование съм магистър по право и по икономика. По професия съм адвокат, от 9 години практикувам адвокатската професия към варненската адвокатска колегия. Ще работя в сферата на правосъдието, нека по-добрите идеи победят. Отделно от това участвам в различни организации на юридически лица с нестопанска цел в сферата на образованието, които подкрепям всячески и ще работя за доброто на  Варна и на България. Призовавам всички наши политически конкуренти за един конструктивен и положителен диалог нека по-добрата идея  да победи, като всеки изложи своите идеи, разчитам на един политически градивен диалог", заяви Нели Вълчева. 

Сред кандидат-народните представители в листата на партията за Варна е и Силвия Димитрова.

"Омъжена съм, с 2 деца, родом съм от Плевен, но от 20 години живея във Варна, където се развивам. По образование съм със степен магистър по счетоводство и контрол. Имам собствен бизнес и се надявам с опита и идеите, които имам да бъда полезна за една по-добра промяна", сподели Силвия Димитрова. 

На срещата присъства и Момчил Василев, представител на младежката организация в област Варна, който също е част от листата с кандидат-народни представители за Варна.

Момчил е на 32 години, несемеен. Има средно специално образование. Работи и се развива в специалността си като готвач.

"Тясно съм свързан с туристическия бранш и имам доста стаж в хотели и ресторанти, които се развиват тук в областта. За да имаме по-високо качество в хотелите и ресторантите трябва да се развиват повече и да се квалифицират самите работници в този бранш. Да се развиват в техните специалности, за да имаме по-високо качество на обслужване", коментира днес Момчил.  

Част от листата на "Републиканци за България“ в област Варна е и Георги Георгиев. Той сподели: 

"На 45 години съм, семеен, с едно дете. Завършил съм национална сигурност и митническо разузнаване и разследване в Свободния университет във Варна. Моята кауза е малко лична, тъй като имам детенце, което е болно от диабет и по стечение на обстоятелствата разбрах колко е трудно за диабетиците в България. Те имат нужда от сензори, имат нужда от помпи за инсулин, това нещо не се поема от здравната каса. Моята лична кауза, както и каузата на много хора, е това нещо да бъде включено в необходимите неща, които се поемат от здравната каса. Диабетиците в България са страшно много, водят много труден живот, има начин той да се подобри и съответно да бъде по-лек като на всички останали. Другото, за което ще се боря, е подобряване на туристическият продукт. Работил съм 20 години в туризма, управлявал съм чужди фирми, както съм имал и собствен бизнес. Туризмът в България и най-вече във Варна от 20 години боксува, в него не не се инвестира, а това е наложително", сподели Георги Георгиева.

Панайот Кискинов щрихира и основните приоритети, по които експертите в партията ще работят. 

"Ние имаме изготвена експертна политическа управленска програма. Тази програма беше копирана от десни формации, които успяха да я прокарат в медийното пространство като тяхна. Затова сега споделяме само някои акценти.  

Според нас, задължително трябва да стане преизчисляване на българските пенсии, защото в момента българските пенсионери живеят под прага на всякакъв жизнен минимум.   

На второ място ще дадем решение да бъдат увеличени детските надбавки. За съжаление демографската криза в България е тръгнала стремглаво надолу и ние ставаме изчезваща нация. Затова ще настояваме всички млади семейства да бъдат сериозно подпомагани от държавните институции и да бъдат стимулирани.  

На трето място заставаме зад стимулиране на малкия и среден бизнес, закото през този бизнес във всяка една държава преминават около 80% от брутния вътрешен продукт на страната. 

Считаме също така, че българското здравеопазване се нуждае от задължителна реформа. Такава е наложителна и в съдебната ни система. 

Искам да кажа, че ние от политическа партия "Републиканци за България“ сериозно извеждаме проблемите на обществото и даваме адекватни решения за тези проблеми. За това се обръщам към гласоподавателите ни наистина да гласуват по съвест и най-после порочния модел с контролирания вот се надяваме да бъде спрян.

Смятаме, че България днес има нужда от една стабилност и едно единение и не случайно нашия слоган и този път е "За държава с правила“.

Очакваме гласоподавателите да проявят разум и на 11 юли да гласуват с бюлетина номер 21", коментира още водачът на листата за Варна. 

Повече вижте във видеото!




Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.06.2021 г.
Aнонимен
на 14.06.2021 г.
0
 
 
Ще имат 0.001 % с тази листа рџ?‚
Aнонимен
на 14.06.2021 г.
0
 
 
Пълна греда ще е рџ¤Јрџ¤Јрџ¤Јрџ¤Ј
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: