Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Панорама парк – качествено строителство, съчетано с естетична паркова среда
Автор: Екип на Varna24.bg 08:00 / 30.11.2020Коментари (0)1730
©
Остават само 4 месеца до момента, в който новият жилищен комплекс на "Планекс“ ЕООД "Панорама парк“ ще посрещне своите обитатели. Те ще се радват не само на уюта, спокойствието и качественото строителство, но и на красотата, която природата предлага.

За да осигури достатъчно зеленина и хармоничен начин на живот на своите клиенти, в момента "Планекс“ ЕООД работи интензивно по озеленяването и оформянето на дворното пространство на комплекса.

Парковата среда е изцяло съобразена със съществуващата дървесна растителност, композицията на алейната мрежа и денивелацията на терена. Взети са предвид изложението и изгледните точки, за да се осигури поглед към красивите градини от всяка част на комплекса.

Запазена съществуващата дървесна растителност в имота – старите  чинари спомагат за добрата изолация от шума на улицата. В югозападния ъгъл изпъква група от иглолистни дървета - кедър и кипарис. За подобряване на екологичната среда в "Панорама парк“ е предвидено и изграждане на живи плетове по оградите от западната страна на комплекса.

На различни места в свободните тревни площи около сградата, ще бъдат засадени дръвчета "Пиния“ като красив зелен елемент. По подпорните стени ще се спуска каскадна растителност от вечнозелени широколистни храсти и жасмин, които ще създадат усещането за зелени водопади. От източната страна на Сграда 1 ще има обособени живи плетове от фотиния, множество почвоукрепващи ефектни храсти като хвойна, котонеастър и др., а ефектният Индийски люляк ще придава допълнителен колоритен акцент.

Специална технология е използвана за озеленяване на покрива на подземния гараж на комплекс "Панорама парк“. Под 60-сантиметровия почвен слой има изпълнен дренажен композит и положена противокоренова хидроизолация. Предвидено е засаждането на рози, лавандули, широколистни и иглолистни храсти, които ще придават красота на градината през цялата година. Подходът към подземния гараж ще е подчертан двустранно с групи от Индийски люляк.

Озеленяването в "Панорама парк“ ще бъде с интензивна степен на поддържане. За оптимално жизнено развитие и пълноценна изява на естетическите качества на растителността, ще бъде изградена автоматизирана поливна система с разпръсвачи и капково напояване.

"Панорама парк“ предлага всичко това в комбинация с красиви алеи за разходка, пейки за почивка и
©
отдих, детски площадки за игри и забавления в защитена среда.
Високото ниво на сигурност и безопасност се подсигурява от "Смарт“ портиер, включващ цялостна автоматизирана система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и проследяване работата на всички общи съоръжения.

Комплексът разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв. м. Те са проектирани с просторни дневни, правилни помещения и удобни уединени тераси. Изложението на изток, юг и запад, съчетано с големите "френски“ прозорци с красива панорама, осигурява щедрото пропускане на слънчевата светлина в помещенията. Близостта до Морската градина и бързият достъп до спирки на градския транспорт и детски градини и училища, превръщат комплекса в идеалния градски дом.

Информация за имотите за продажба може да получите в офиса на отдел "Продажби“ на ул. "Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: