Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Партията на мъжете: Задължително по монокини на плажа във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 16:09 / 13.06.2013Коментари (63)16626
© Impact Press Group
Задължително по монокини на плажа, иска Партията на българските мъже. Нейният председател Росен Марков настоява за това пред сградата на общината. Щом в Бургас тръгнаха пастори, спасители, родители и психолози да искат забраната за монокини местния парламент, ние пък сме за табу на излишните дрехи край морето, каза Марков. Във Варна, където е партийната централа, искаме жените по монокини на плажа, категоричен е местният зевзек. В Бургас ако искат и по шлифери да трупат тен,смята той.

Който от кандидат-кметовете обещае, че това ще стане негов приоритет, заставаме зад него на предстоящия вот, категоричен е Марков. Новоизбраният градоначалник трябва да вкара предложението като номер 1 в местния парламент. От

©
бюджет ще го докараме, но ако развалим сезона, сме загубени, каза партийният шеф. Той смята, че истинският български мъж във Варна отива на плажа за хубава гледка, да напълни окото и да свали гадже, иначе ще си стои у дома на сянка да си пие бирата. Морската столица е и градът на гларусите и скоро на първа буна ще имат паметник в тяхна чест, сътворен от ПБМ.

Източник: в. "Стандарт"








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
то пък щото останаха такива дето ходят по бански
0
 
 
Бих искала да се включа ,защото някои персони ,които не разбират ,че са използвали инициалите им ,с цел дискретност и възпитание... ме обвиняват лично . И като майка на Краси бих искала да кажа ,че нивото на всички се вижда от писанията им ,нямам желание осъждам никого , има кой да го прави .Ако претендирате за интелект ,чели ли сте поне веднъж библията ? Съветвам ви да я прочетете и тогава ще ви се изяснят много неща !!! А аз благодаря на Бога за сина си и ви пожелавам някога да се гордеете като мен с детето си!
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
ТОВА чЕ СМЕ СПАСИТЕЛИ ВСЕКИ СИ ИМА МОРАЛ И ВСЕКИ ДА Е СЪС СЪВЕСТТА СИ НО ДА ИДВАТ НЯКАКВИ ПАСТОРИ НЕ ГО ВЪЗПРИЕМАМ
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
ВСИчКИ ОТ чЕРВЕНИЯ КРЪСТ СА ЕВАНГЕЛИСТИ И САМО ЛАМТЯТ ЗА СЛАВА,КОИ СА ТЕ чЕ ДА ПОУчАВАТ ОБщЕСТВОТО
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
аз съм на бургаския плаж и ви казвам това никой не знае от спасителите говори се но никой не е със някакви си пастори евангелистки ,всичко от сърквата работят в червен кръст,НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА САМИ !!!!!!
Aнонимен
на 14.06.2013 г.
0
 
 
аз се разграничавам от това мнение спасител съм и това са пълни глупости никой от спасителите не е със пастори приписват си слава това е
0
 
 
К.Г.! Както ти се обърна към мен, претендираш за доброто си възпитание. А мама и тати не са ли те научили, че не е възпитано да не използваш името на човека за когато или с кото разговаряш. Твоето възпитание е на много ниско ниво и това го доказваш с нападките си! Много ти е скучен живота вместо да се занимаваш с детето си сега ти си седнал да плюеш когото ти падне след като не е на твоето мнение! Не разбрахте ли, че не всички мислят като вас! Прочети ти малко книги, че нещо ти куца сивото вещество! Хайде чаткай си тук и си злобей аз отивам да си нагушкам детето!!!
0
 
 
Красимире, аз ли съм най-големия ти проблем :) Много жалко ако е така :) Много смешно и жалко ми звучиш като се има в предвид в какво положение е страната :) Жените по-монокини ли ти е трън в очите сега :) На българина все нещо му пречи само не и най-важното :). Злобата ти прелива от коментара ти ;) Дишай спокойно, не заради голите жени по-плажа ти е ниска заплатата. Много по-нагоре е проблема но ние като Българи сме свикнали да си го изказваме с маловажни неща. Не ме познаваш и не си ме виждал по-монокини а и няма да ме видиш ;) Но това не те засяга в същност защото аз до колкото си спомням май живеем в нещо наречено демокрация. И на дали причината децата ни да псуват и убиждат възрастните хора по-улиците е дошло от плажа... По-скоро от вкъщи на каквото ги е научил тати ;) как по-красноречиво да се изразяват :) Не учи хората на морал а се постарай сам за себе си защото освен ти друг отговорен за възпитанието на децата ти няма! Ако се провалиш, то провала ще е само свой. Да обвиняваш хората е лесно но е много трудно да се възприемеш като провалил се :) И приеми малко нещата от веселата страна защото живота е достатъчно труден за да сме злобни и да нападаме :) Нека се усмихваме повече, с нападни и убиди ние нищо не решаваме... на друго ниво са хората които решават :) Поздрави :)
0
 
 
много изключително много добре казано !!!!!Браво Краси ти си велик !
0
 
 
Ами аз както гледам май е доста желано и то от коментирала под мен... М.Д...... много лошо, че родителите ги няма. Не улицата, не училището, а родителите не са си на мястото. Трябва да се направи задължително училище за родители. И то не за физическата грижа, а за МОРАЛНАТА, от която доста хора вече им се повръща, защото няма нищо извратено вътре, а вече не е нормално да си с принципи.... за жалост...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Актрисата Виолета Донева е била открита мъртва в апартамента си
Детски градини и ясли във Варна
Хороскоп за деня
Природни стихии
Художествена гимнастика - състезания и подготовка
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: