Павел Димитров: "Синя зона" ще има, рано или късно

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:11 / 29.05.2012
3559
Лидерът на ГЕРБ - Варна, Павел Димитров даде да се разбере, че въвеждането на синята зона във Варна не се отменя напълно, а само се отлага за известно време. Само дни след като кметът на Варна Кирил Йорданов в присъствието на областния управител Данчо Симеонов и на председателя на Общинския съвет Николай Апостолов заяви, че синя зона няма да има, депутатът коментира: "Синя зона ще има, рано или късно. Вижте състоянието на улиците ни. Няма как да не се въведе такава зона, след като в града няма достатъчно други паркинги."

Павел Димитров заяви също, че личната му ангажираност с проекта за синя зона е само доколкото е варненски народен представител и се интересува от всичко важно, случващо се с града ни. "Не съм аз човекът, който е взел решението за синята зона, нито пък съм обявил въвеждането й. Решението е взето от борда на директорите на общинската фирма "Паркинги и гаражи", доколкото си спомням, те направиха пресконференция, пуснаха и съобщение до медиите", обясни депутатът от ГЕРБ.

Павел Димитров каза също, че не иска да коментира въпроса дали Кирил Йорданов предварително е знаел за въвеждането на синята зона. Ще припомним, че варненският кмет се оправда, че е научил за старта на отмененото за момента платено паркиране по време на пресконференция, на която присъстваше и областният лидер на управляващите. Депутатът все пак допусна, че това е възможно, ако кметът е отсъствал от града в момента, когато се е решавало стартирането на синята зона. Макар че за пореден път защити неговата необходимост, Павел Димитров не направи прогноза кога може да се очаква повторното и този път окончателно въвеждане на платеното паркиране.

Източник: в. Народно дело

Виж коментарите (2)

Още по темата (227):
30.11.2023 Вижте къде в центъра на Варна се отвориха нови паркоместа
28.11.2023 Подновяват маркировката за Синя зона в центъра на Варна
14.03.2023 Противоречи ли Синята зона във Варна на Закон? Преценете сами
22.07.2022 Въведоха възможност за целодневно паркиране в "синята зона" във Варна
01.07.2022 Новото работно време на "синята зона" във Варна влиза в сила от днес!
28.06.2022 Обмислят как да спрат злоупотребата с инвалидни карти за паркиране в "синята" зона на Варна
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).