Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Павел Димитров подаде оставка, заменя го Иван Портних
Автор: Екип Varna24.bg 08:47 / 29.06.2012Коментари (3)2196
©
ГЕРБ - Варна има нов областен координатор, това стана ясно след заседание на местната структура, което продължи повече от два часа. Досегашният областен координатор на ГЕРБ - Варна Павел Димитров, който е и народен представител, е депозирал оставката си като областен координатор на ГЕРБ - Варна, това каза заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов. Оставката на народния представител и досегашен лидер на ГЕРБ - Варна Павел Димитров е била приета.

Иван Портних е новият областен координатор на ГЕРБ - Варна. Иван Портних е председател на Комисията по финанси в Общинския съвет на Варна. Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов посочи, че Иван Портних е един млад, амбициозен, интелигентен човек, който би могъл да се справи с предизвикателствата. На срещата с областната структура на ГЕРБ във Варна са били обсъдени важни и належащи проблеми, свързани с местната организация. Били са конкретизирани най-важните теми и въпроси, които трябва да се решат преди местните избори. На въпрос - дали се знае вече кой ще оглави листата във Варна за предстоящите избори, заместник-председателят на ГЕРБ каза, че е прекалено рано да се говори за това.

Досегашният областен координатор на ГЕРБ Варна Павел Димитров заяви, че е подал оставка, за да може партията да работи спокойно и да няма сътресения година преди изборите. Почти всички участници в заседанието на областната структура на ГЕРБ - Варна, на което присъства и заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, са дали положителна оценка за работата на Павел Димитров. Новият координатор на областната структура на ГЕРБ Варна Иван Портних каза след заседанието, че ще положи всички усилия, за да работи все по-успешно за реализацията на идеите на партия ГЕРБ във Варна и областта.

Имахме един хубав разговор. Поставиха се въпроси, които касаят местните власт, това каза Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ, след срещата с местната организация на ГЕРБ - Варна. Цветанов посочи, че всички теми са минали през политиката, която се реализира във Варна. Това, което трябва да се направи - обсъдихме всичко, каза Цветанов. Той е запознал общинските съветници и активистите от ГЕРБ - Варна за решението, което е взето в Общинския съвет във Варна за транспортното предприятие. По думите му - ще има подписване на договор с пари от европейски програми до 10 юли. Цветанов каза, че министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова е човекът, който е извършил огромна част от работата. Става въпрос за проекта за интегриран градски транспорт, който е на стойност 114 милиона лева. 100 милиона лева от тях са от Брюксел, 14 милиона лева са съфинансиране. Този проект е одобрен така, че Варна ще има възможност да разчита на парите на Европа и аз се надявам, че ще бъдат изхарчени по предназначение. Ще бъдат закупени 70 автобуси, ще бъдат доставени нови табла и направени нови спирки, както и още много подобрения, които се отнасят до градския транспорт във Варна.

Източник: Радио "Фокус"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 30.06.2012 г.
0
 
 
Официално ТИМ взе власттав ГЕРБ Варна,чрез еврейчето Портих ( абе то и името му едно :като" портаджия'
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
ОТ ТРЪН, ЧЕ НА ГЛОГ. ВЗЕМИ ЕДИНИЯ , БЛЪСНИ ДРУГИЯ. АМАН ОТ ТЪПАЦИ. ПАВЕЛ ДИМИТРОВ ПОНЕ БЕШЕ ГРАМОТЕН.ТОЗИ ПОРТНИХ ПАЗИ БОЖЕ !
Aнонимен
на 29.06.2012 г.
0
 
 
Има ли значение смяната на един или друг слуга,да има слугинажа винаги си идва с пълнеж от приятели подражатели и нагаждатели,кой в коя посока ще пусне пипала е въпрос на лични интереси.Ако се досетим и кой къде е бил слуга преди да му лъснат качествата на радетел за нашето бъдеще то става ясно кой ще се настани до кацата с мед (докато такава съществува).И така до края на света,като добри стопани ние винаги си трупаме боклука най отгоре,да се вижда ,дано вече се усетим че трябва да го изхвърлим.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Природни стихии
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Парламентарни избори 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: