Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Павел Христов: ГЕРБ доказа, че може да гарантира развитие на градската среда
Автор: Екип Varna24.bg 13:11 / 28.02.2017Коментари (0)2328
©
През последните години ГЕРБ ударно работи, за да гарантира развитие на градската среда, защото тя безспорно е сред ключовите фактори за инвестиции и икономически растеж. Това заяви на среща с жители на варненския район "Владислав Варненчик" кандидатът на ГЕРБ за народен представител Павел Христов.

По думите му райони, които години наред бяха пренебрегвани като крайни квартали, се обновяват поетапно и стават предпочитано място за живеене. "Владиславово е добър пример за това! Промяната е видима, хората я оценяват и подкрепят усилията, полагани на местно и национално ниво", изтъкна Христов. 

Кметът на района и ръководител на организацията на ПП ГЕРБ-Владиславово Николай Костадинов също се включи в дискусията с гражданите и на свой ред открои някои от мащабните проекти, по които се работи в момента.

Механизмите за повишаване на доходите бяха сред акцентите в разговора, в който взеха участие и кандидатите за народни представители Георги Колев и Станислав Йорданов. 

"ГЕРБ залага на устойчиво повишаване на стандарта на живот чрез мерки за стимулиране на икономиката. Увеличаването на доходите и заетостта са пряк резултат от работещата икономика, а тя не се постига нито с политическия реваншизъм, на който сме свидетели сега, нито с кухите, но гръмки обещания, които опонентите ни масово изливат над избирателите като рог на изобилието. В основата на програмата на ГЕРБ стоят анализи и ясна дългосрочна визия. Това е ключът към реалните решения за България", заяви Павел Христов и подчерта ролята на Зоната за иновации и развитие, на която вече дадоха ход със споразумение четири общини от областта - Варна, Аксаково, Белослав и Девня. 

"С подкрепата на държавата ефектът от това партньорство ще бъде огромен, защото зоната ще генерира инвестиции и ще даде нови перспективи за местната икономика", убеден е Павел Христов.

В отговор на въпроси на граждани той коментира, че политиките в социалната сфера, с които се ангажира ГЕРБ, изискват решителни стъпки. "Трябва да се преборим с "паразитите в системата" като фалшивите ТЕЛК-ове и злоупотребите със социални помощи", посочи още Христов, набелязвайки конкретни приоритети от програмата на партията.




Още по темата: общо новини по темата: 430
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
Интегриран градски транспорт на Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: