Павел Христов: ГЕРБ доказа, че може да гарантира развитие на градската среда

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:11 / 28.02.2017
2366
През последните години ГЕРБ ударно работи, за да гарантира развитие на градската среда, защото тя безспорно е сред ключовите фактори за инвестиции и икономически растеж. Това заяви на среща с жители на варненския район "Владислав Варненчик" кандидатът на ГЕРБ за народен представител Павел Христов.

По думите му райони, които години наред бяха пренебрегвани като крайни квартали, се обновяват поетапно и стават предпочитано място за живеене. "Владиславово е добър пример за това! Промяната е видима, хората я оценяват и подкрепят усилията, полагани на местно и национално ниво", изтъкна Христов. 

Кметът на района и ръководител на организацията на ПП ГЕРБ-Владиславово Николай Костадинов също се включи в дискусията с гражданите и на свой ред открои някои от мащабните проекти, по които се работи в момента.

Механизмите за повишаване на доходите бяха сред акцентите в разговора, в който взеха участие и кандидатите за народни представители Георги Колев и Станислав Йорданов. 

"ГЕРБ залага на устойчиво повишаване на стандарта на живот чрез мерки за стимулиране на икономиката. Увеличаването на доходите и заетостта са пряк резултат от работещата икономика, а тя не се постига нито с политическия реваншизъм, на който сме свидетели сега, нито с кухите, но гръмки обещания, които опонентите ни масово изливат над избирателите като рог на изобилието. В основата на програмата на ГЕРБ стоят анализи и ясна дългосрочна визия. Това е ключът към реалните решения за България", заяви Павел Христов и подчерта ролята на Зоната за иновации и развитие, на която вече дадоха ход със споразумение четири общини от областта - Варна, Аксаково, Белослав и Девня. 

"С подкрепата на държавата ефектът от това партньорство ще бъде огромен, защото зоната ще генерира инвестиции и ще даде нови перспективи за местната икономика", убеден е Павел Христов.

В отговор на въпроси на граждани той коментира, че политиките в социалната сфера, с които се ангажира ГЕРБ, изискват решителни стъпки. "Трябва да се преборим с "паразитите в системата" като фалшивите ТЕЛК-ове и злоупотребите със социални помощи", посочи още Христов, набелязвайки конкретни приоритети от програмата на партията.


Виж коментарите (0)

Още по темата (430):
03.05.2018 Палавата депутатка на Марешки проговори за еротичните си снимки
29.09.2017 Тази ли е новата пловдивска депутатка на Марешки?
05.05.2017 Марешки ще си даде сам имунитета, не съжалява за шамара
05.05.2017 Кутев: Срещата между Цацаров, Гергов и Дончев трябваше да остави следа
05.05.2017 Валери Симеонов: Един от нас да се издъни и всички сме свършили!
04.05.2017 България вече официално има ново правителство
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).