Paysafe откри офис във Варна, търси още 40 IT специалисти

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:46 / 30.06.2021
1691
Компанията Paysafe - глобален доставчик на специализирани платежни решения, откри своя модерен офис в бизнес център Varna Towers. На церемонията присъства кметът на град Варна Иван Портних, както и представители на висшия мениджмънт на компанията. В новата локация вече работят близо 40 служители. Паралелно с това компанията продължава да разширява екипа си и търси още 40 специалисти, сред които софтуерни разработчици в сферата на Java, Android и iOS приложенията, както и специалисти по обслужване на клиенти с английски, италиански и френски език.

Огромно удоволствие е за мен да присъствам на откриването на първия офис на PaySafe, поздравявам екипа и мениджмънта за енергията. Това е поредно признание за потенциала на Варна, като град, който привлича млади и образовани хора, решили да потърсят своята успешна професионална реализация тук, каза и кметът Иван Портних. Той покани екипа на PaySafe да се присъедини към Меморандума в подкрепа на каузата "Варна - Град на Знанието", подкрепен до момента от 27 организации и фирми.

"Вълнението е голямо, защото в тези странни времена, когато много компании бяха притиснати да сложат на пауза бизнеса и екипите си, ние успяхме да генерираме редица значими успехи, сред които и откриването на офиса ни тук. Всичко това се дължи на нашите служители, тяхната мотивация и припознаване с ценностите и визията на Paysafe“, сподели Джакомо Остин. Той допълни, че компанията е избрала Варна като втора локация след София, защото е най-добре представящият се град в икономическо отношение и по преки инвестиции в страната. "Животът във Варна ми харесва много – имал съм възможността да прекарвам време на много места в света, но красивата архитектура, близостта до морето и разбира се прекрасните хора, ме карат да се замисля дали няма да остана тук за постоянно“, каза още Джакомо Остин, директор на офиса във Варна.

Paysafe е публична компания и присъства с акции на Нюйоркската стокова борса, с над 3400 служители по цял свят. Най-големият екип на Paysafe се намира в България, където на практика се разгръща голяма част от дейността на фирмата и се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение. Наскоро компанията спечели три първи места в ежегодните награди "Компания на годината“ в категориите “Финансови технологии" "Киберсигурност“ и "Сделка на годината“.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...
Отчетоха проекта за ремонт на филиала на театъра във Варна
Възпитаник на ТУ-Варна от Австралия посети вуза 35 години по-късн...
Студенти от МУ-Варна се представиха на важен международен форум
Внимание! "Синята зона" не работи в празничните дни във Варна, но...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).