Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Paysafe откри офис във Варна, търси още 40 IT специалисти
Автор: Екип Varna24.bg 15:46 / 30.06.2021Коментари (0)1674
Компанията Paysafe - глобален доставчик на специализирани платежни решения, откри своя модерен офис в бизнес център Varna Towers. На церемонията присъства кметът на град Варна Иван Портних, както и представители на висшия мениджмънт на компанията. В новата локация вече работят близо 40 служители. Паралелно с това компанията продължава да разширява екипа си и търси още 40 специалисти, сред които софтуерни разработчици в сферата на Java, Android и iOS приложенията, както и специалисти по обслужване на клиенти с английски, италиански и френски език.

Огромно удоволствие е за мен да присъствам на откриването на първия офис на PaySafe, поздравявам екипа и мениджмънта за енергията. Това е поредно признание за потенциала на Варна, като град, който привлича млади и образовани хора, решили да потърсят своята успешна професионална реализация тук, каза и кметът Иван Портних. Той покани екипа на PaySafe да се присъедини към Меморандума в подкрепа на каузата "Варна - Град на Знанието", подкрепен до момента от 27 организации и фирми.

"Вълнението е голямо, защото в тези странни времена, когато много компании бяха притиснати да сложат на пауза бизнеса и екипите си, ние успяхме да генерираме редица значими успехи, сред които и откриването на офиса ни тук. Всичко това се дължи на нашите служители, тяхната мотивация и припознаване с ценностите и визията на Paysafe“, сподели Джакомо Остин. Той допълни, че компанията е избрала Варна като втора локация след София, защото е най-добре представящият се град в икономическо отношение и по преки инвестиции в страната. "Животът във Варна ми харесва много – имал съм възможността да прекарвам време на много места в света, но красивата архитектура, близостта до морето и разбира се прекрасните хора, ме карат да се замисля дали няма да остана тук за постоянно“, каза още Джакомо Остин, директор на офиса във Варна.

Paysafe е публична компания и присъства с акции на Нюйоркската стокова борса, с над 3400 служители по цял свят. Най-големият екип на Paysafe се намира в България, където на практика се разгръща голяма част от дейността на фирмата и се разработват софтуерни технологии за дигитални разплащания с глобално приложение. Наскоро компанията спечели три първи места в ежегодните награди "Компания на годината“ в категориите “Финансови технологии" "Киберсигурност“ и "Сделка на годината“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: