Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пазаруване с грижа за природата и клиента
Автор: Екип Varna24.bg 16:02 / 15.06.2021Коментари (0)1380
©
През 2021 година магазин Kaufland отбелязва своята 15-годишнина на българския пазар. Първият магазин на търговската верига е открит през 2006 година в Пловдив, и бързо успява да се превърне в лидер на пазара, благодарение на отличното съотношение между качество, цени и преживяване за клиента.

Днес, 15 години по-късно, Kaufland е водеща компания в сектора за търговия - с над 60 хипермаркета в цялата страна. Във всеки един хипермаркет клиентите могат да очакват постоянен асортимент от продукти - най-големите обекти предлагат над 20 000 артикула от всички категории за бита и домакинството. 

В основата на печелившия бизнес модел на веригата е стремежът да осигури на клиентите не само отличен асортимент от винаги свежи и качествени продукти, но и високо ниво на обслужване, в съчетание с отлични цени. 

Над 60% от производителите, с които Kaufland работи, са български - затова в магазините на веригата винаги могат да бъде намерен богато разнообразие от пресни български плодове и зеленчуци, както и други стоки на родните марки и предприятия. По този начин местните производители намират подкрепа и пазар за продукцията си, а потребителите могат да разчитат на качествените български продукти, като същевременно подкрепят малкия бизнес и осигуряват възможност за неговото развитие. 

През 2020 година беше открит петият магазин на Kaufland във Варна, с което морската столица се превърна във втория град в България с най-много обекти на веригата след София. Приятното преживяване, което предлага пазаруването, в съчетание с добрите цени и качествени продукти, правят магазините предпочитани не само от жителите на града, но и множеството туристи, които посещават Варна целогодишно. 

В асортимента на магазина могат да се открият над 15 000 продукта, сред които предложения от 23 пpoизвoдитeли oт peгиoнa нa Bapнa. 

За да се гарантират винаги атрактивни оферти, всяка седмица се подбират специални предложения на още по-атрактивни цени, които могат да бъдат разгледани в Кауфланд брошура Bapнa. От хранителни стоки, до продукти за бита и домакинството, козметика и детски продукти - в разнообразието от предложения всеки може да открие нещо интригуващо.  

Разположен на над 5 хиляди кв. м площ, хипермаркетът във Варна отговаря на най-актуалните стандарти за енергийно ефективно и екологично строителство, щадящо околната среда. Изцяло стъклената входна фасада гарантира отличен достъп на естествена светлина, а иновативната климатична система комбинира охлаждане и отопление. По този начин хипермаркетът няма да използва горива, а ще осигурява отопление чрез остатъчната топлина от хладилните помещения и вериги, за да отоплява през студените месеци и охлажда през топлите. В съчетание с LЕD осветление от последно поколение, хипермаркетът гарантира високо ниво на енергийна ефективност и икономия на ресурси. 

Инвестицията в петия хипермаркет във Варна е 33 милиона лева, което гарантира изключително модерно ниво на оборудване и клиентско преживяване. Над 90 работни места са разкрити в новия магазин, с което общият брой на екипа на Kaufland във Варна надвишава 600 човека. 

Освен на място в един от петте магазини на Kaufland във Варна, жителите и гостите на морския град могат да се възползват и от пазаруване на голяма част от продуктите онлайн. Благодарение на партньорството с foodpanda, над 5000 артикула могат да бъдат поръчани по интернет и доставени до адрес. Услугата изключително много улеснява потребителите, които могат да разчитат на бърза доставка и винаги отлично качество. 

Това е още една стъпка в стремежа на веригата да предложи максимално улеснен достъп до асортимента от продукти и изключително високо ниво на клиентско преживяване. Независимо дали на място или онлайн, потребителите винаги могат да разчитат на висококачествени стоки на атрактивни цени, поднесени с голяма доза внимание и перфекционизъм в обслужването.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
Лоша инфраструктура във Варна
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: