Пенсионерите във Варна доволни от новите условия за пътуване

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
14:01 / 10.10.2019
3828
Хора от третата възраст изразиха задоволството си от възможността скоро да пътуват при още по-добри условия в градския транспорт на Варна, научи Varna24.bg.

Това става ясно от информация, споделена в личния профил във фейсбук на Тодор Балабанов, досегашен председател на Общински съвет Варна и кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ. Ето какво написа той след среща с възрастните хора във Варна:   

"Имаме не само отговори, но и готови решения на въпросите, които бяха поставени по време на срещата с членове на Клуба на ветераните синдикални дейци към КНСБ и Съюза на пенсионерите 2004 – Варна.

В открит и ползотворен разговор с хората от третата възраст коментирахме редица теми, свързани с обновяването на градската среда, с развитието на образованието, на социалните и здравни услуги.

Срещнахме положителен отзвук след въвеждането на новите условия за пътуване в градския транспорт и получихме ценни предложения относно новата транспортна схема, която предстои да стане факт.

Радвам се, че възрастните хора оцениха усилията ни да се справим със стари и тежко забатачени проблеми – стъпка по стъпка вървим към международен конкурс за проект, с който да сложим край на язвата в центъра, известна като "Дупката", върнахме си базата на "Спартак" и много скоро варненското дерби ще се проведе на реновирания стадион.

След ремонтите по главните булеварди машините вече работят в малките квартални улички, облагородяват се междублокови пространства, изграждат се алеи, тротоари, места за паркиране. Имаме амбицията в следващия общински бюджет да осигурим допълнително финансиране за подпомагане дейността на пенсионерските клубове, както и да обновим помещенията, които ползват."

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).