Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пенсионерите във Варна доволни от новите условия за пътуване
Автор: Пламена Николова 14:01 / 10.10.2019Коментари (4)3806
Хора от третата възраст изразиха задоволството си от възможността скоро да пътуват при още по-добри условия в градския транспорт на Варна, научи Varna24.bg.

Това става ясно от информация, споделена в личния профил във фейсбук на Тодор Балабанов, досегашен председател на Общински съвет Варна и кандидат за общински съветник в листата на ГЕРБ. Ето какво написа той след среща с възрастните хора във Варна:   

"Имаме не само отговори, но и готови решения на въпросите, които бяха поставени по време на срещата с членове на Клуба на ветераните синдикални дейци към КНСБ и Съюза на пенсионерите 2004 – Варна.

В открит и ползотворен разговор с хората от третата възраст коментирахме редица теми, свързани с обновяването на градската среда, с развитието на образованието, на социалните и здравни услуги.

Срещнахме положителен отзвук след въвеждането на новите условия за пътуване в градския транспорт и получихме ценни предложения относно новата транспортна схема, която предстои да стане факт.

Радвам се, че възрастните хора оцениха усилията ни да се справим със стари и тежко забатачени проблеми – стъпка по стъпка вървим към международен конкурс за проект, с който да сложим край на язвата в центъра, известна като "Дупката", върнахме си базата на "Спартак" и много скоро варненското дерби ще се проведе на реновирания стадион.

След ремонтите по главните булеварди машините вече работят в малките квартални улички, облагородяват се междублокови пространства, изграждат се алеи, тротоари, места за паркиране. Имаме амбицията в следващия общински бюджет да осигурим допълнително финансиране за подпомагане дейността на пенсионерските клубове, както и да обновим помещенията, които ползват."








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.10.2019 г.
0
 
 
Какво сте направили ,че се хвалите толкова .Не знам слепи ли сте или виждате само това което искате . Тези машинки в автобусите са хубави но не вършат никаква работа . Защото за един час не може от Владиславово до центърът да се отиде и да се върнеш ,даже и само да се прехвърлиш от едно превозно средство на друго . Шофьорите редовно пушат в автобусите . Даже и на 5-6 спирка да се качиш се усеща миризма на селски нужник .През лятото заради жегата ,а през зимата заради студът пушат вътре в автобусите . Самите автобуси са толкова стари и изгнили ,че покрай калниците са залепили тиксо за да не се виждат .Прозорците облепени с някакво тиксо и хората не могат да видят спирките ,защото трябва да се чистят прозорците .Климатици няма ,някакви малки прозорчета които са недостатъчни за да влезе въздох Няма да ви изпращам в чужбина да гледате зелените им паркове ,вървете в Бургас да видите морската им градина . Цялата се полива механизирано ,а не като тук само цветята и то с водоноска . И това е поне от десетина години . А през зимата сте трагични
Aнонимен
на 10.10.2019 г.
-1
 
 
Прав е. Само пенсии в градския транспорт. И къде ходят толкова много?
Aнонимен
на 10.10.2019 г.
-2
 
 
Пълен та*ак!!хахаха...Май на дъртите им промиха мозъците и сега те са им основния електорат..А за работещите,учениците и студентите какво направихте?!Как ще се намали броя на автомобилите в града,как ще се возим в градския транспорт като по всяко време пенсиите са окупирали спирки,места в автобуси...
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Поскъпване на хранителните продукти
Борба за влияние в Близкия Изток
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: