Пет коли се нанизаха на "Почивка" заради заледяване

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
10:39 / 26.02.2018
8263
Заради заледена улица пет автомобила се нанизаха на ул." Д-р Любен Попов" в близост до спирка "Почивка", споделиха за Varna24.bg очевидци.  

От полицията потвърдиха, че те имат информация за три катастрофи с по два автомобила в този участък, при които няма пострадали, а само леки материални щети. 

Сигнал за произшествията е подаден в 9.15 часа. Стана ясно, че водачите са се разбрали с двустранни протоколи и не са викали екип на КАТ.   

Ето какво разказа очевидец за медията ни: "Такси се качваше по баира към "Почивка" и лека кола"Фолксваген Поло" слизаше от него. Полото поднесе и се блъснаха странично. След това по баира дойде засилена джип "Тойота", не успя да спре и се блъсна в двете коли. След нея още един джип не успя да спре и се удари в стълба и накрая още едно такси дойде засилено, не успя да спре и се удари в двата джипа. По пътя имаше ужасен лед и дори човек трудно се предвижваше по него. Служители от близкия комплекс се заеха да хвърлят пясък, за да предотвратят още произшествия". 

Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).