Петима постраха за ден при катастрофи по пътя Варна-Добрич

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
16:27 / 14.10.2020
1829
Вчера, около 14:55 часа, на пътя Варна - Добрич, е възникнало ПТП. Водачът на л.а. «Сеат» на 70 г., по време на движение, блъска пешеходец, който пресича пътното платно на нерегламентирано за това място. Вследствие на инцидента пешеходецът (19 г.) е получил фрактура на десен крак и контузия на глава, настанен е за лечение в болнично заведение без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Снощи, около 20:35 часа, на пътя Добрич - Варна, е възникнало ПТП. Водачът на т.а. «Рено» на 43 г., по време на движение, губи контрол над МПС, навлиза в банкета, минава през камък и пука предна дясна гума. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузии, прегледан е и освободен, без опасност за живота. При полицейската проверка, е установено, че 43-годишният водач на товарния автомобил е управлявал превозното средство след употреба на алкохол с концентрация от 1,53 промила в издишания въздух. По случая има образувано досъдебно производство.

Малко по-късно, около 20:50 часа, на пътя Добрич - Варна, е възникнала нова катастрофа. Водачът на л.а. «Опел» на 21 г., по време на движение, губи контрол над МПС, блъска се в мантинела, а след това в дърво. Вследствие на инцидента са пострадали водачът и двама пътници от автомобила (непълнолетни лица), които получават контузии, прегледани са и освободени, без опасност за живота.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).