Пиян колоездач се блъсна в рейса за Златни пясъци

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 29.09.2010
769
Велосипедист пострада вследствие на пътен инцидент с автобус, разиграл се около 16 ч. на бул. "Княз Борис" 59. Рейсът се движел от жп гара посока Златни пясъци, съобщиха от "Градски транспорт". По думи на служител от дружеството виновен за инцидента е мъжът, придвижващ се на две колелета. Той сам връхлетял в рейса, категорични бяха колегите на шофьора.

Водачът пръв забелязал, че срещу него се движи колоездач, който трудно се справя с въртенето на педалите. Натиснал спирачки, за да не го помете, но при рязката маневра пострадала и 61-годишна пътничка от рейса. Както тя, така и 40 г. мъж с колелото са откарани в болницата без сериозни травми. По непотвърдена информация велосипедистът е бил в нетрезво състояние. От "Градски транспорт" вчера бяха категорични, че 53 г. водач на автобуса не е употребил алкохол. Преди да се разиграе инцидентът, той е изпълнил само 1 курс.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Гражданин сравни градския транспорт в Пловдив и Варна
Вижте положението след големия пожар на бившата Циркова площадка ...
Голям пожар във Варна! 
Чужди медии хвалят родни курорти по морето: 600 до 700 евро за се...
Огромен комплекс край Варна е почти готов. Близо е до плажната ив...
Конференция във Варна засяга значими въпроси за развитието на биз...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).