Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Пластичен хирург, присадил лице на жена, ще консултира безплатно във Варна
Автор: Пламена Николова 12:26 / 17.04.2019Коментари (0)1549
©
На 2 май 2019 г. във Варна ще гостува ръководителят на екипа, извършил първата 3D трансплантация на лице от жена на жена в Турция. Проф. д-р Селахатин Йозмен, специалист по пластична, естетична и реконструктивна хирургия и носител на 8 международни награди до момента, ще консултира безплатно пациенти в морската столица. 

Проф. д-р Селахатин Йозмен е един от най-търсените специалисти в областта на естетичната и реконструктивната хирургия в Турция, а кариерата му преминава през едни от най-добрите клиники в света. Веднага след завършване на специализацията си, той получава стипендия и в периода 2002-2003 г. работи в Cleveland Clinic Foundation в САЩ, където усъвършенства техниките си в микрохирургията и участва в изследвания със стволови клетки и приложението им при трансплантации на лице и крайници. Впоследствие печели наградата EURAPS и работи в Отделението по пластична хирургия на Sahlgrenska Akademin в Швеция, в областта на лицево-черепната хирургия. Има ICW сертификат за лечение на рани в Германия. През 2006 г. печели първата награда на PSEF в САЩ (Plastic Surgery Educational Foundation) за изследователска работа. Към момента е носител на 8 международни и 11 национални награди. От 2014 г. работи като професор по пластична хирургия в здравните институции към Фондация "Вехби Коч“ - VKV American Hospital & Koc University Medical School.

Проф. Йозмен е известен с това, че работи еднакво усърдно и успешно както при пациенти с чисто естетични корекции, така и при такива с тежки вродени малформации, лицеви фрактури, нуждаещи се от лечение на хронични рани или от реконструктивни микрохирургични операции.

"Преди всичко, трябва да се знае, че пластичната, реконструктивна и естетична хирургия не е отделение за макиаж, а много сериозно хирургично направление. Ние правим много тежки и големи по обем операции“, споделя проф. Селахатин Йозмен. Твърди, че водещо за всеки специалист трябва да бъде удовлетворението на пациента, но не на всяка цена: "Под удовлетворение на пациента не трябва да разбираме изпълнение на всяка негова прищявка. Много е важно да осигурим на пациента резултат, който след 3, 5, дори 10 години няма да го постави в трудно положение“.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с проф. д-р Селахатин Йозмен във Варна на 2 май трябва да се запишат предварително на тел. 0879 977 401 или 0879 977 402.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: