По никое време: Нарязаха "празнично" асфалта пред варненско училище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:39 / 16.09.2014
802
Въпреки че 15 септември е изпълнен с хубаво настроение и радостно вълнение за ученици, учители и родители, началото на учебната година може буквално да скъса нервите на всеки шофьор, който минава край някое от училищата. Задръстванията на първия учебен ден са нещо, за което по-опитните водачи са готови, поне психически.

За тези, които трябваше да минат по централната варненска улица "Братя Миладинови" в района на ОУ "Св. св. Кирил и Методий", имаше и допълнителна изненада. Кой знае защо, точно на 15 септември, с реална опасност да заглушат първия учебен звънец за първокласниците, работници се хванаха да режат пътната настилка. Това съобщи читателка на "Народно дело".

Асфалтът в тази част на улицата е наистина в лошо състояние. Да се закърпи асфалтът, е повече от необходимо, но първият учебен ден изобщо не е подходящ момент за начало на ремонта на улица до училище.

По традиция преди децата да се върнат в клас, районите около школата винаги се освежават и стягат. Логично е това да става преди 15 септември, защото един пътен ремонт далеч не е безшумна дейност. Тъй като той тепърва започва около ОУ "Св. св. Кирил и Методий", можем само да стискаме палци учителите там да имат достатъчно силни гласове, за да надвикат тежката строителна техника и да могат да задържат вниманието на децата върху преподаваните предмети.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...
Община Варна кандидатства за 10 млн. лв. за транспорта на града
Секира! 80 лева струва телешката пържола от 200 гр. на Морската г...
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).